PTIČICA: Ana uslikana zajedno sa svojim momkom Švajnijem na letu za Melburn
Foto: Instagram

Zaljubljeni par

PTIČICA: Ana uslikana zajedno sa svojim momkom Švajnijem na letu za Melburn

Tenis -
Poznati par snimio je jedan obožavalac na letu za Melburn, odakle peta igračica sveta počinje pripreme za predstojeću sezoni

Naša najbolja teniserka Ana Ivanović i njen dečko i fudbaler Bajerna Bastijan Švajnštajger zajedno su se fotkali sa jednim oduševljenim fanom koji ih je sreo u avionu na letu za Melburn.

Peta teniserka sveta otišla je u Australiju odakle stratuje nova WTA sezona.

Podsetimo, Ana i Švajnštajger u javnosti su se prvi put pojavili posle US opena kada su uslikani kako se drže za ruke u Njujorku. Od kada je u vezi sa popularnim Švajnijem, najzanosnijoj teniserki sveta je krenulo pa je napredovala za četiri mesta na WTA listi i probila se među prvih pet igračica sveta.

Švajnštajger je upravo zbog Ane prekinuo dugu vezu sa poznatom nemačkom manekenkom Sarom Brander.

Koliko je veza ozbiljna govori i to što je Švajni u oktobru dolazio u Beograd kako bi upoznao Aninu porodicu i to upravo u vreme kada su Nemci igrali utakmicu kvalifikacija za Euro 2016. Kapiten "pancera" je u to vreme bio povređen. Švajnštajger je potom opet došao u Beograd i to na proslavu Aninog rođendana 6. novembra, kada ih je upravo Kurir ekskluzivno snimio u poznatom restoranu gde su razmenjivali nežnosti.

Tridesetogodišnji fudbaler je sada rešio da svoju dragu Anu podrži i u Australiji odakle namerava da krene u napad na još jedan Gren slem. Prvu obavezu u novoj sezoni Ana će imati na turniru u Brizbejnu koji počinje 4. januara.

Švajnštajger je sa Bajernom završio na prvom mestu na tabeli Bundeslige, a igrači su dobili odmor pošto se sezona nastavlja 30. januara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track