(FOTO) RAJ NA ZEMLJI: Zavirite u Novakovu gajbu od 9 miliona dolara!

Ameri i dalje pišu o Novakovoj nekretnini

(FOTO) RAJ NA ZEMLJI: Zavirite u Novakovu gajbu od 9 miliona dolara!

Tenis -

Iako ne igra na mastersu u Majamiju, srpski teniser i dalje centralna figura u tamošnjim medijima zbog velelepnog apartmana koji je nedavno kupio

Iako ne igra na ovogodišnjem mastersu u Majamiju, Novak Đoković je centralna figura u tamošnjim medijima. Umesto njegovog servisa, bekenda i forhenda, novinske strane u Americi krasi njegov velelepni apartman koji je nedavno kupio.

Srbin je, kako je izvestio Forbs, prošle godine zaradio 55,8 miliona dolara, o čemu je Kurir juče pisao, pa mu kupovina apartmana od devet miliona dolara nije predstavljala veliko finansijsko opterećenje. Kad se pogleda kompleks i njegova unutrašnjost, jasno je zašto je apartman tako papreno skup. Reč je o ekskluzivnoj lokaciji na plaži, pod nazivom Park 87, koji je dizajnirao čuveni arhitekta Lenco Pijano.

Gotovo da ne postoje bolji materijali od onih koji su ugrađeni u Noletov i Jelenin stan. Pod je od belog hrasta, radna površina u kuhinji od vulkanskog kamena, a kupatilo mermerno i s podnim grejanjem. U cenu je, naravno, uračunat i pogled sa terase, a na Floridi gotovo da ne postoji ekskluzivniji.

Fotografije Novakovog stana možete pogledati OVDE.

BogatoBAZEN, SAUNA, BIBLIOTEKA...Prateći sadržaji objekta Park 87 su neverovatni. Zajednička biblioteka, luksuzne garaže, fitnes i spa centar... Nole i Jelena mogu da koriste i zatvoreni bazen sa samo jednom trakom za plivanje. Nema sumnje da će tamo najviše uživati njihov sinčić Stefan, ali i njegov brat (ili seka) kad malo porastu...

E.K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novak Đoković šesti na listi najplaćenijih sportista sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track