SKANDAL: Navijačima iz Srbije zabranjena kupovina karata za Rolan Garos!
Foto: AP

Neviđeno

SKANDAL: Navijačima iz Srbije zabranjena kupovina karata za Rolan Garos!

Tenis -
Organizatori Rolan Garos nisu dozvolili ljubiteljima tenisa koji su rezervisali karte za Frenč open da ih kupe samo zato što dolaze iz Srbije.

U sredu, 23. marta je počela prodaja preostalih ulaznica za Otvoreno prvenstvo Francuske putem interneta.Tokom dana u našu redakciju su se javljali brojni ogorčeni ljubitelji tenisa, koji su inače unapred rezervisali smeštaj u glavnom gradu Francuske tokom Rolan Garosa.Oni tvrde da, iako su bili čak među prvih sto koji su rezervisali karte, nisu mogli da dođu do njih.Neki od njih su pozvali organizatore Rolan Garosa, a dobili su objašnjenje da im je naređeno da ne prodaju ulaznice navijačima sa platnim karticama iz Srbije iako ranije nije bilo problema.Navijači, čija su imena poznata našoj redakciji, su ogorčeni ovim objašnjenjem i tvrde da se nikada nisu osećali ovako poniženo i pitaju se šta je razlog?"Da li organizatori žele da Đoković i ostali naši teniseri nemaju podršku u Parizu ili je u pitanju nešto drugo", pita se jedan od naših navijača.Nekim od navijača je stigao odgovor iz Rolan Garosa u kojem se tvrdi da nisu organizatori krivi, već je takav dopis stigao iz BNP Paribas banke, glavnog sponzora jednog od četiri Grend slema u sezoni.

Đoković je ranije najavio da mu je osvajanje Rolan Garosa jedan od prioriteta ove sezone. Novak nikada nije osvojio Frenč open i zato mu je neophodna podrška velikog broja navijača.Rolan Garos će biti održan od 22. maja do 5. juna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track