SLAVI 28. ROĐENDAN: Novače, podari Srbiji još jednog Đokovića!
Foto: AP

Divan dan

SLAVI 28. ROĐENDAN: Novače, podari Srbiji još jednog Đokovića!

Tenis -
Pojedine javne ličnosti imaju baš originalne želje za najboljeg tenisera sveta, koji će danas u Parizu duvati svećice

Novak Đoković danas slavi 28. rođendan, prvi u ulozi oca! Najbolji teniser sveta svećice će duvati u Parizu, gde se sprema za Rolan Garos, a povodom njegovog dana Kurir je sproveo anketu - šta biste poželeli Noletu i poklonili mu.Proslavljeni režiser Emir Kusturica zna šta je najpotrebnije Ðokoviću.- Poklonio bih mu sve što poželi. On je vitez koji je obnovio status Srbije srednjeg veka. Znam da već ima sve što mu treba, pa bih mu zato, pre svega, poželeo što više normalnog života, da mnogo više vremena provede sa sinom i suprugom. Siguran sam da je njemu potreban običan život - istakao je režiser Emir Kusturica.

Dimitrije Banjac, poznatiji kao Ðorđe Čvarkov iz „Državnog posla“, ima specijalan poklon za prvog tenisera sveta.- Poželeo bih mu još jedno dete. A na poklon od mene dobio bi organske piliće sa susamom - uz osmeh je rekao Banjac.Pevačica Lena Kovačević nema dilemu šta bi poklonila Novaku, a to je muzički album.- Novaku želim srećan rođendan. Da sam u prilici, poklonila bih mu muziku za opuštanje - jedan sjajan album rok džez gitariste Peta Metinija - istakla je Lena.

Glumac Milan Vasić zna da je Novak Ðoković veliki ljubitelj knjige i srpske istorije.- Baš sam se jednom zapitao šta može neko pokloniti Novaku Ðokoviću za rođendan, imajući u vidu da ima sve ili može da ima sve. Od mene bi dobio komplet knjiga „Istorija Srbije“, siguran sam da bi ih sa oduševljenjem pročitao, jer znam da mnogo voli da čita - kaže Vasić.

Druženje u ParizuPRVA ČESTITKA OD MIKIJA MAUSANovak Đoković još juče je dobio prvu rođendansku čestitku, i to od - Mikija Mausa. Srpski teniser u Parizu se družio s mališanima i svojim ljubimcem iz crtaća Mikijem Mausom.- Ne znam za vas, ali ja nikako da prerastem Mikija Mausa. Velika mi je čast što je i on postao deo #NoleFam. Od danas i on igra tenis! Hvala puno UNIQLO na odlično organizovanom druženju s mojim novim drugarima - istakao je Nole.

ŠTA SU OSVOJILI DO 28. ROĐENDANARodžer Federer61 turnir16 grend slemova17 mastersa5 završnih mastersaRafael Nadal61 turnir14 grend slemova27 mastersa(bez završnih mastersa)Novak Đoković53 turnira8 grend slemova24 mastersa4 završna mastersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track