STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Prijatelji sad mire Jelenu Janković i Mlađana Janovića
Foto: Profimedia

Nazire se nastavak romanse u Istanbulu

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Prijatelji sad mire Jelenu Janković i Mlađana Janovića

Tenis -
Emocije srpska teniserka i crnogorski vaterpolista videće se u toku nedelje u prestonici Turske sa ciljem da obnove šestogodišnju vezu, koju su okončali krajem prošle godine

Stara ljubav zaborava nema. Zajednički prijatelji čine sve da pomire Jelenu Janković i Mlađana Janovića, koji su krajem prošle godine okončali šestogodišnji vezu.Ljubav između poznatog sportskog para nije izbledela, a ovonedeljni susret u Istanbulu mogao bi da znači i obnavu veze. Naime, Janović je vaterpolista Galatasaraja, dok je Jankovićeva odlučila da nastupi na turniru koji se upravo igra u Istanbulu.- Nije tajna da je Jelena donela odluku da igra na turniru u Istanbulu upravo zbog Mlađana. Ona ga i dalje voli, međutim, pitanje je da li će mu se i vratiti. Prijatelji čine sve da ih pomire, jer vide koliko i dalje jedno drugom znače. U svakom slučaju će se videti narednih dana, a onda je sve moguće - navodi naš izvor blizak poznatom paru.Inače, konačan raskid burne veze izuzetno je teško pao srpskoj teniserki.- Bila sam se baš zaokružila i brat me je zezao da sam najdeblja teniserka. Bio je u pravu, jer sam to videla po odeći. Sve je pucalo na meni. Nisam ništa mogla da radim, samo sam jela. Hrana mi je bila lek. To je kao na filmu kad vidite one devojke posle raskida veze kako jedu samo čokoladu. Sve mi se skupilo, raskid, pa povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem - pričala je Jelena u februaru ove godine.Poznati sportski par upoznao su se u restoranu brze hrane tokom Olimpijskih igara 2008. godine. To je bila ljubav na prvi pogled! Prvi raskid usledio je 2012. godine, ali ubrzo su se pomirili. Posle toga su bili zajedno, s povremenim prekidima, do kraja prošle godine. Tad je Jelena odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

Veliko pojačanjeTRENER ZLATNIH „ORLIĆA“ UZ JELENU JANKOVIĆNovi kondicioni trener Jelene Janković biće Petar Milčanović, član stručnog štaba srpske reprezentacije koja je osvojila prvenstvo sveta za igrače do 20 godina. Mladi stručnjak izuzetno je cenjen u svojoj profesiji, pa nije čudna Jelenina želja da ga angažuje u svom timu. Upravo je slaba fizička priprema bila razlog što srpska teniserka nije ostvarila još bolji rezultat na Vimbldonu. S Milčanovićem je uspeh na tom polju zagarantovan, što su uostalom videli i zlatni „orlići“, koji su bili besprekorno spremni na turniru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track