TENISERKA PROŠLA KROZ PAKAO: Izgubila meč pa je otac brutalno pretukao

Rumunka doživela šok

TENISERKA PROŠLA KROZ PAKAO: Izgubila meč pa je otac brutalno pretukao

Tenis -
Joana Andrade Surdeanu je posle svega branila oca, tvrdeći da on nije monstrum, već da je ona kriva za sve što je dogodilo u svlačionici

Rumunska teniserka Joana Andrade Surdeanu pamtiće nastup na turniru u Izraelu, ne samo po neočekivanom porazu, već i po brutalnoj reakciji oca Lucijana, koji ju je navodno išamarao, jer je umesto da mu za kaznu preda mobilni telefon, isti razbila o zid.

Joani je posle toga duže vreme krvario nos, a teži obračun oca i kćerke sprečili su ljudi iz obezbeđenja turnira, koji su čuvši vrisak utrčali u svlačionicu. Otac je vrlo brzo uhapšen, ali je posle noći provedene u pritvoru pušten na slobodu.

"Moj otac nije monstrum! Ja sam napravila grešku, uprskala sam. Istina je da me je udario, ali samo dva šamara. Drugi udarac mi je raskrvario nos, pa sam brzo pobegla kako bih se zaštitila. Nije istina da mi je otac polomio nos, zahvalna sam mu za žrtvu koju je napravio zbog mene, kako bih ja postala teniserka. Ali, to veče tresla sam se od straha. Tenis igram već deset godina, ali ovo je nešto što će me sigurno pratiti celog života", rekla je Joana, koja je imala ponudu teniske akademije iz Amerike, ali je posle svega neizvesno da li ona i dalje važi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track