TROICKI OČEKUJE TROFEJ U DEJVIS KUPU: Kada Zimonjić najavi titulu, onda se i desi tako
Foto: Teniskisavez.com

Svi jedva čekaju duel Srbija - Hrvatska

TROICKI OČEKUJE TROFEJ U DEJVIS KUPU: Kada Zimonjić najavi titulu, onda se i desi tako

Tenis -
On je kazao da kada Zimonjić najavi osvajanje titule za Srbiju, što je ove godine i učinio pred Dejvis kup, titula se i osvoji

KRALJEVO - Teniski reprezentativac Viktor Troiciki izjavio je da su teniseri Srbije favoriti u meču s reprezentacijom Hrvatske, jer "igraju kod kuće", ali da se ni Hrvati ne smeju potceniti.

"Realno je da smo favoriti, ali Hrvati imaju dobar tim i sigurno je da će Đorić i Delić biti sjajni igrači u budućnosti, što je Đorić već pokazao pobeđujući vrhunske igrače. Ne smemo da ih potcenimo i to neće biti lak posao, ali daćemo sve od sebe", rekao je Troicki.

On je kazao da kada Zimonjić najavi osvajanje titule za Srbiju, što je ove godine i učinio pred Dejvis kup, titula se i osvoji. "Kada Zimonjić najavi titulu, onda se i desi tako, a ove godine je najavio i mislim da imamo dobre šanše, pogotovo zato što je Nole rešio da igra ove godine, tako da nam je to olakšavajuće", rekao je Viktor Troicki.

Troicki je u Kraljevu na treningu pred meč za Dejvis kup koji će se u tom gradu igrati od 6. do 8. marta, rekao da se reprezentacija Srbije još navikava na teren, i da se svi reprezentativci osećaju dobro.

"Još uvek se navikavam na vreme, jer sam pre par dana stigao iz Meksika, mislim da ću do početka meča biti spreman, atmosfera je dobra, danas dolaze Novak i Zimonjić i od danas smo u potpunom sastavu", rekao je Troicki. Reprezentativac Filip Krajinović je rekao da ne očekuje lak meč s Hrvatima, jer imaju dobar tim, ali da rereprezentacija Srbije ima Novaka Đokovića, te on očkuje pobedu. Novak Đoković danas dolazi u Kraljevo gde će se u Hotelu "Kristal" priključiti ostalim reprezentativcima, i popodne imati prvi trening u Sportskoj hali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track