VAPAJ SUDU: Čuvena hrvatska teniserka moli da je ne izbace iz stana
Foto: Printscreen/Youtube

Bankrot

VAPAJ SUDU: Čuvena hrvatska teniserka moli da je ne izbace iz stana

Tenis -
Ivu Majoli i njenu ćerku (8) izbaciće iz stana u Zagrebu, jedine nekretnine koja joj je ostala, ako žalba ne bude usvojena

Najbolja hrvatska teniserka svih vremena Iva Majoli je bankrotirala, što nije nova vest, ali je novo to da bi ona i njena ćerka trebalo da budu izbačene iz stana, jedine nekretnine koja joj je ostala.

Iva Majoli je zbog života na visokoj nozi, ali prvenstveno zbog loših poslovnih investicija ostala bez svega što je zaradila. Preostao joj je samo luksuzni stan od 154 kvadratnih metara u centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića, a sada je izbacuju zbog duga prema banci od 1,2 miliona švajcarskih franaka (oko 1,15 miliona evra). Naime, ona je svojevremeno podigla kredit za izgradnju teniskog centra.

Majoli, 37-godišnji selektor FED kup reprezentacije Hrvatske, uložila je žalbu i dok ona ne bude rešena ona i osmogodišnja ćerka Mija i dalje su u stanu.

"Ne smete da mi uzmete stan. To je jedini dom i moj i mog deteta", zavapila je Iva Majoli u žalbi poslatoj sudu.

Iva Majoli je rano otišla u sportsku penziju, poslednji turnir odigrala je 2004. godine. U karijeri je osvojila osam WTA titula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track