(VIDEO) DRAMA TENISKE ZVEZDE: Život mi se srušilo u jednom trenu
Foto: Beta

Progovorila

(VIDEO) DRAMA TENISKE ZVEZDE: Život mi se srušilo u jednom trenu

Tenis -
Danska teniserka progovorila o životu posle raskida veridbe sa golferom Rorijem Meklorijem

Prošlo je skoro godinu dana od kada je objavljeno da su sjajna danska teniserka Karolina Voznjacki i golf zvezda Rori Meklori raskinuli veridbu .

Raskid se odrazio i na sportskom planu, Karo je ekspresno ispala s Roland Garosa, a mediji su to odmah povezali s ljubavnom havarijom. I bili su u pravu.

Teniserka je sada vaskrsla poput Feniksa iz pepela, vratila se u TOP 10 igračica sveta. I otvoreno progovorila o svemu.

"U glavi sam imala sve. Sjajnu karijeru, porodicu, bila pred udajom, sve je bilo odlično. Ništa nije išlo protiv mene. Bila sam srećna, jako srećna", počela je priču Voznjacki.

I onda u jednom trenu sve je palo u vodu...

"Dogodi ti se nešto što ne očekuješ. I život ti se okrene doslovno u jednoj sekundi. Nisam znala koliko sam jaka do tog trenutka i koliko mogu podneti. Osećaj je kao da ti je umro neko blizak", priča danska teniserka. Karolina je pala i na sportskom planu. Za nju je raskid bio veliki šok. Ostala je sama, šokirana, zbunjena, utučena, a njen teniski raspored je bio nemilosrdan. Turnir za turnirom, konkurencija jaka, a ona se nikako nije mogla usresrediti na tenis, na sport.

"Moraš kroz to sve proći sam. I ta situacija me puno naučila. Mislim da sam itekako odrasla u tako kratkom vremenu. Takođe sam shvatila ko je stvarno tu uz mene, a ko je uz mene samo kad je sve Ok", rekla je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=KusxzcPb0qM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track