(VIDEO) DUHOVITI VIKTOR: Evo zašto se Nadal izvinjavao srpskom teniseru
Foto: Profimedia

Ostao bez mečke

(VIDEO) DUHOVITI VIKTOR: Evo zašto se Nadal izvinjavao srpskom teniseru

Tenis -
Nadal je osvojio trofej i luksuzni automobil, što je teško našem teniseru

BEOGRAD - Srpski teniser Viktor Troicki rekao je danas da je zadovoljan svojim nastupom na turniru u Štutgartu i pored poraza u finalu od Španca Rafaela Nadala.

"Odigrao je neverovatan meč, on je veliki šampion i za njega je ovo bila izvrsna nedelja. Bila je ovo divna, zabavna nedelja i za mene. Igrao sam dobro i nadam se da ćemo se videti i sledeće godine", rekao je Troicki posle meča.

Troicki nije uspeo da osvoji titulu na turniru u Štutgartu, pošto je danas u finalu izgubio od Španca Rafaela Nadala sa 0:2, po setovima 6:7 i 3:6.

"Ponosan sam na sebe. Posebno zato što je ovo moje prvo finale na travi posle nekoliko godina. Svaka pobeda mi je posebno važna u sezoni kao što je ova. Zadovoljan sam i igrom i rezultatom, ali moram da čestitam i Viktoru na sjajnoj partiji", kazao je Nadal.

Španac je današnjim trijumfom zaradio 104.600 evra i luksuzni Mercedes.

Troicki se našalio posle meča rekavši da mu "srce jako kuca" kad vidi automobil koji nije osvojio, a onda je i sponzorima poručio da mogu da mu daju i neki manji auto. Na ovo se nadovezao i Španac. "Viktore, izvini za auto", rekao je Nadal, koji je danas osvojio 66. trofej u karijeri.

http://www.youtube.com/watch?v=9sTxZZuizZY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track