(VIDEO, FOTO) ZAR I TI NOLE? Ovako su Britanci hteli da Novaku smeste ljubavnu aferu
Foto: Profimedia

Obrukali se

(VIDEO, FOTO) ZAR I TI NOLE? Ovako su Britanci hteli da Novaku smeste ljubavnu aferu

Tenis -
Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković i njegova supruga Jelena bili su u provodu sa indijskom glumicom Depikom Padukone.

Dekipa je bolivudska zvezda, a već godinama se druži sa Jelenom Đoković. Ona trenutno boravi u Holivudu gde snima film sa Vinom Dizelom. Đoković je u Kaliforniju gde se sprema za prvi Masters sezone Indijan Vels, a nedavno je gledao meč NBA lige između LA Lejkersa i Orlanda.

Britanski mediji i američki mediji, koji prate svaki korak prvog tenisera sveta, iskoristili su Đokovićev boravak u LA-u da naprave senzaciju, ali su se obrukali.

"Novak je prisustvovao meču Lejkersa protiv Orlanda, a kasnije je iskoristio priliku da izađe te je drugi deo večeri proveo u lokalu 'The Nice Guy2 i to u društvu dugonoge brinete. Oni su posle zajedno otišli kolima", navodi britanski Dejli mejl.

Indijska glumica obožava tenis, a igrala je egzibicione mečeve i sa Rodžerom Federom, Rafom Nadalom... Depika je učestvovala na egzibicionom meču 2014. godine, koji je odigran u domovini glumice u okviru međunarodne teniske Premijer lige.

OVDE

[Pics] : Deepika Padukone spotted with tennis ace Novak Djokovic outside a restaurant in Los Angeles.

Posted by Deepika Padukone Fan Club on Thursday, March 10, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track