(VIDEO) NOVAKA PONELE EMOCIJE: Evo šta Đoković nikada neće zaboraviti
Foto: Reuters

Lepe uspomene

(VIDEO) NOVAKA PONELE EMOCIJE: Evo šta Đoković nikada neće zaboraviti

Tenis -
Mislim da je doček u Beogradu lepa tradicija koja se neguje i koja sportistima uliva dodatnu volju i samopouzdanje, ali i odgovornost da obraduju narod, rekao je prvi teniser sveta

Pre skoro četiri godine Srbija je doduše ne na balkonu Skupštine grada Beogroda (nije bio bezbedan), već na platou ispred Skupštine Srbije dočekala i Novaka Đokovića, koji je tada osvojio Vimbldon i postao prvi teniser sveta.“Uh, taj doček je stvarno nešto nezaboravno, nešto što se dešava jednom u životu. To je za mene bilo toliko emotivno, toliko lepih osećanja – ponos, zadovoljstvo, radost, veselje... Imao sam blagoslov da ceo taj uspeh podelim sa najbližima, a narod je to prepoznao na svojstven način za Srbiju i Beograd. To im nikada neću zaboraviti, kao što sam to veče i rekao, to je jedna od najlepših stvari koje sam doživeo“, kaže Novak.Đoković uvek prati srpske sportiste i često im pruža podršku – lično ili putem društvenih mreža.

“Orlići su bili fantastični, pratio sam i košarkašice. Nisam stigao da gledam vaterpoliste – verovatno vi bolje znate, ali ovo je jedan od najboljih meseci u istoriji srpskog sporta, koliko ja pratim. Što kaže komentator Šarenac posle finala košarkašica, ovaj mesec biće upisan zlatnim slovima“, rekao je Novak i dodao:

“Mislim da je doček u Beogradu lepa tradicija koja se neguje i koja sportistima uliva dodatnu volju i samopouzdanje, ali i odgovornost da obraduju narod“.

http://www.youtube.com/watch?v=SeJjw_xPF-A

Kurir sport /B92 sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track