Viktor Troicki: Novak me nagovara da što pre postanem tata
Foto: Marina Lopicic

Srpski teniser provodi radni odmor na Kopaoniku

Viktor Troicki: Novak me nagovara da što pre postanem tata

Tenis -
Često pričamo o tome i verujem mu da je to prelep osećaj, ali dobiću dete kad za to dođe vreme, poručio Viktor Troicki

Viktor Troicki, poznati srpski teniser, trenutno boravi na Kopaoniku, gde se priprema za predstojeću tenisku sezonu. Tenisera smo zatekli na pauzi između napornih treninga, a on nam je otkrio zašto voli Kopaonik i zašto mu ova planina najviše prija.- Kopaonik mi je najdraža planina zato što je naša. Iako sam bio i u svetskim ski-centrima, Kop mi najviše prija jer se ovde osećam kao kod kuće. Tačno je da skijalište nije ogromno, ali ova planina mi je prirasla srcu - rekao je Viktor i dodao:Volim da skijam- Volim da skijam, prošle godine sam na snegu proveo 31 dan, a s obzirom na to da ću ovde biti 10 dana, nadam se da će napadati sneg. Najviše volim da skijam na stazi Duboka jer preferiram agresivniju vožnju i adrenalin. To mi je zanimljivo.

Otkrio nam je i šta mu je poželeo Novak Đoković:- S obzirom na to da je Nole nedavno postao otac, često pričamo o tome. Kad god se čujemo, kaže mi da je srećan kao nikad dosad i da mu je prelepo. Verujem mu da je to jedinstven osećaj. Novak mi je čak poželeo da što pre postanem tata. Odgovorio sam mu da ćemo videti. Postaću otac kad za to dođe vreme.Troicki se osvrnuo i na predstojeći Dejvis kup, na kojem će srpska teniska reprezentacija igrati protiv Hrvatske.Jako protiv Hrvata- Ne razmišljam previše o tome, ali svakako da ćemo dati sve od sebe da pobedimo, a cilj nam je da uđemo u finale. Meč protiv Hrvatske je posebno zanimljiv publici, tako da ćemo se boriti svim silama. Dobro je i to što će Novak Đoković igrati na Dejvis kupu, jer on je ikona sporta. Kad je on tu, nosi celu ekipu i s njim je sve mnogo lakše - istakao je on.

O suspenzijiNISAM DAO DA MI UNIŠTE KARIJERUTeniser se prisetio i dana svoje suspenzije.- Bio sam u šoku i neverici. Zbog toga mi je još više proradio inat. Nisam hteo da dozvolim da budem poražen i da oni budu ti koji su mi uništili karijeru. I mislim da sam u tome uspeo jer sam opet na 100. mestu na listi, što sam i želeo - smatra Viktor.

Voli basketNEKA PARTIZAN UZME TITULUViktor Troicki je veliki fan Partizana i često posećuje košarkaške utakmice.Ne znam da li možemo da kažemo da je Crvena zvezda sada dominantnija od Partizana. Možda imaju bolji tim, ali to je zbog toga što se nalaze u boljoj finansijskoj situaciji. Videćemo ko će na kraju osvojiti titulu, voleo bih da to bude Partizan i navijam za njega iz sve snage - kaže Troicki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track