ZVANICE NISU ŽALILE NOVAC:  Troicki i Aleksandra nisu očekivali ovoliko para
Foto: Stefan Jokić

Otvorili se

ZVANICE NISU ŽALILE NOVAC: Troicki i Aleksandra nisu očekivali ovoliko para

Tenis -

Da podsetimo, srpski teniser i prelepa manekenka venčali su pre dva dana u Beogradu, a prijatelji, kumovi i rođaci su ih, prema nezvaničnim saznanjima, bogato darovali

Viktor Troicki je u nedelju oženio svoju lepšu polovinu Aleksandru u Beogradu. Svadbeno veselje upriličeno je u jednom beogradskom veselju, a na njemu je bilo puno svatova, među kojima i veliki broj poznatih ličnosti.

Mladoženjine kolege teniseri su najviše izdvojili novca, a prema nezvaničnim informacijama, mladenci su iz koverta izvukli, navodno, oko 50.000 evra.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Onaj ko je novčano darovao Viktora i Aleksandru bio je i čuveni teniser Nenad Zimonjić.

– Mladencima nismo ništa kupili, dobiće poklon na drugi način. Novčano je uvek bolje. Poželeo sam im svu sreću u zajedničkom životu. Očekuje ih prelepo novo iskustvo, jer će uskoro postati roditelji – rekao je Zimonjić.

Kovertu su takođe doneli Aleksandra Prijović i Filip Živojinović.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

– Izgledali su zaista prelepo. Želela sam da ostanem do kraja, ali sam morala da radim. Kovertu smo im poklonili Filip i ja. Veoma mi je žao što Aleksandri nisam stigla da otpevam njenu omiljenu pesmu “Za nas kasno je” – rekla je Aleksandra Prijović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track