Krvavi scenario albanske mafije

Albanci spremaju pokolj Srba na Kosovu

Politika

Autor:

Albanci se naoružavaju i pripremaju napad na Srbe na severu Kosova

Spremaju pokolj Srba na Kosovu

Hašim Tači sprema novu akciju na severu Kosova

BEOGRAD - Spremaju se!
Albanci se naoružavaju i spremaju „poruku“ srpskim institucijama na severu Kosova, piše prištinska štampa pozivajući se na izveštaj albanske televizije Top čenel. Kako se navodi, Albanci su ovako shvatili poruku gradonačelnika Mitrovice Avnija Kastratija, koji im je naredio da se „samoodbrane“. Masovno naoružavanje usledilo je u jeku izjava Hajredina Kučija, zamenika kosovskog premijera Hašima Tačija, koji je najavio novu akciju kosovskih specijalaca na severu pokrajine.

- Sve ovo što se dešava u režiji je albanske mafije, koja je pogođena presecanjem puteva kojim prenose drogu. Oni gube ogroman novac i njihov interes je da se izazove konflikt kako bi se situacija pogoršala, a oni nesmetano radili svoj posao. Zna se da albanska mafija kontroliše sve na Kosovu - otkriva naš izvor.

Ministar za KiM Goran Bogdanović kaže da je masovno naoružavanje Albanaca vrlo opasno.

- To ne bi trebalo da čudi, pogotovo posle ratnohuškačkih izjava Hajredina Kučija. Međunarodna zajednica mora da reaguje jer ovo može dovesti do nasilja ogromnih razmera. Može se ponoviti 17. mart 2004. godine - ističe Bogdanović.

Ministar policije Ivica Dačić za Kurir kaže da kosovskim Albancima poručuje da se „ne igraju vatrom“.

- Crvena linija na KiM je napad na Srbe - kaže on.

ROSU već na terenu

Jedinica kosovske policije ROSU koja je u dvadesetak vozila stigla iz pravca Podujeva juče je raspoređena u južnoj Mitrovici. Ova informacija, koja zvanično nije potvrđena, uznemirila je Srbe, koji su pojačali oprez. Srbi su posebno zabrinuti što se ovo dešava dan nakon najave Hajredina Kučija da će se ponoviti akcija ROSU na severu Kosova.

(Z. Š.)

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (70)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • nikola

  nikola

  Gde nadje 220 000 hrvata u Republici Srpskoj kad ih nema ni pola miliona u celoj Hrvatskoj haha, i sta me briga za Srebrenicu, Vukovar, tu nije bilo nista , sto nisi naveo Jasenovac, Jadovno itd.

  248 Odgovori 
 • kobra

  kobra

  Sve je to do skorasnji predsednik Srbije B.Tadic znao ,zato je dao ostavku!!!Jer u ovom slucaju ako eskalira rat,predsednik je duzan da odbrani svoj narod,jer u suprotnom je on veci zlocinac nego napadaci.
  Odzvonilo je braco i sestre.Imajte u vidu da je 'ANA' tajna vojska Nato alijanse.

  244 Odgovori 
 • Petar I

  Petar I

  Što se imamo čuditi to će i učiniti ako su dobili zeleno svetlo od mentora amera i Evrope. Nemojmo baš nikad zaboraviti kako su ti isti ameri i Evropske države dale zeleno svetlo Hrvatskoj za oluju najveći genocid, kulturocid i etnocid u 21 veku. Hrvatska je sad faktički bez Srba a ono malo što je ostalo se pokrštava i sve više izjašnja ... više va Hrvatima. Čime Srbija može obraniti Srbe na Kosovu Žandarmerijom koja bije srpskog seljaka i radnika kad štrajkaju zbog plaća ili vojskom koja je faktički uništena? Jedino to možemo u jakom savezu sa sve jačom Rusijom i promenom vladajućih.

  232 Odgovori 

Poslednji komentar

 • vendetta

  vendetta

  Важно да ти видиш.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!