Uhapšen u Beču pod lažnim imenom

Srbin pao 18 godina posle pljačke banke

Planeta

Autor:

U mestu Hal uhapšen je čovek osumnjičen da je, zajedno sa još četvoricom, 1994. opljačkao jednu banku u Minhenu na veoma brutalan način - saopštila je policija i dodala da je potom 43-godišnjak pobegao u Srbiju

pljačka banke, mesto Hal, Austrija, Srbin, Minhen,

BEČ - Mislio da je utekao.
Jedan srpski državljanin uhapšen je juče u austrijskoj pokrajini Tirol zbog sumnje da je pre 18 godina opljačkao jednu banku u Minhenu.

- U mestu Hal uhapšen je čovek osumnjičen da je, zajedno sa još četvoricom, 1994. opljačkao jednu banku u Minhenu na veoma brutalan način - saopštila je policija i dodala da je potom 43-godišnjak pobegao u Srbiju.

Pljačkaši su iz banke odneli oko 1,4 miliona nemačkih maraka, a nemačka policija dugo je tragala za osumnjičenim, za kojeg je izdat nalog EU za hapšenje zbog otmice, uzimanje taoca, kao i težak oblik iznude. On je u Srbiji od 2001. do ove godine bio u zatvoru zbog ubistva. U Srbiji nije uhapšen jer je nemačka policija izdala nalog u EU, a kada je izašao iz zatvora, promenio je ime i otišao u Austriju. Pošto se tvrdi da je osumnjičeni opasan, prilikom hapšenja korišćene su i specijalne jedinice Kobra, ali on nije nije pružao otpor.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Bilo bi fenomenalno kad bi se bar 35% duga naplatilo, ali struktura dužnika je takva da je i to skoro nemoguće Branko Pavlović ekonomista

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!