110 kilograma droge

Srbin uhapšen zbog šverca droge u Japanu

Crna Hronika

Autor:

Narkotici su bili skriveni u unutrašnjosti građevinskih mašina na brodu

japanska policija, rojters

TOKIO - Petorica muškaraca, među njima i jedan iz Srbije, pokušala da prokrijumčare 110 kilograma narkotika u luci na jugozapadu Japana.

Narkotici su bili skriveni u unutrašnjosti građevinskih mašina na brodu, a cela operacija bila je pod prismotrom policije.

Policija je, u pokušaju krijumčarenja 110 kilograma narkotika u luci na jugozapadu Japana, uhapsila petoricu muškaraca, među kojima je i jedan Srbin.

Uhapšeni muškarci iz Japana, SAD, Vijetnama, Kanade i Srbije, starosti između trideset i pedeset godina, krijumčarili su narkotik skriven u unutrašnjosti građevinskih mašina na brodu u japanskoj luci, saopštili su zvaničnici.
Japanski zvaničnici imalu su dojavu australijske policije o krijumčarenju droge međunarodne kriminalne organizacije.

Policija je koristila istražnu tehniku pod nazivom kontrolisana isporuka, tako što su zamenili narkotike bezopasnim materijalom, dozvolivši da dogovor osumnjičenih ide svojim tokom, pod prismotrom.

Petorica muškaraca su uhapšeni zbog nezakonitog posedovanja zamenjenog sadržaja, za koji su mislili da su narkotici.

Japanac, Rjudži Kitamura, i četvorica ostalih, čiji identitet nije saopšten, negiraju optužbe. Kitamura vodi kompaniju koja uvozi i izvozi građevinske mašine i druge proizvode.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

U situaciji u kojoj se nalazi Srbija, to me podseća na Marka Miloševića i gradnju Bambilenda Mahmud Bušatlija ekonomista

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!