Prikaži najnovije vesti
maloletnik, otac, drvena motka, porodično nasilje, policija, Mali Mokri Lug,
Težak udes

Sremska Mitrovica: Troje povređenih u sudaru automobila

Crna Hronika 0

Nesreća se dogodila kada je "fijat" kojim je upravljao S.S. (22), prešao u suprotnu traku i udario u "golf" za čijim volanom se nalazio teško povređeni Z.D. (41)

SREMSKA MITROVICA - Tri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio na području Sremske Mitrovice, na putnom pravcu Laćarak - Čalma, saopštila je danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Kako je navedeno, u saobraćajnom udesu teške telesne povrede opasne po život zadobio je Z.D. (41), vozač "golfa", koji je prevežen u Klinički centar u Novom Sadu, a povređeni su vozač i suvozač u "Fijatu", kojima su pomoć pružili lekari Medicinskog centra u Sremskoj Mitrovici.

Do saobraćajnog udesa, koji se dogodio sinoć oko 22.30 časova, došlo je u trenutku kada je vozač "fijata tempre" kojim je upravljao S.S. (22), iz još neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u automobil marke "golf", navedeno je u saopštenju.

Uviđaj na licu mesta, po ovlašćenju dežurnog istražnog sudije Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, izvršila je policija, a o događaju je obavešten i zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir