Težak udes

Sremska Mitrovica: Troje povređenih u sudaru automobila

Crna Hronika

Autor:

Nesreća se dogodila kada je "fijat" kojim je upravljao S.S. (22), prešao u suprotnu traku i udario u "golf" za čijim volanom se nalazio teško povređeni Z.D. (41)

maloletnik, otac, drvena motka, porodično nasilje, policija, Mali Mokri Lug,

SREMSKA MITROVICA - Tri osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio na području Sremske Mitrovice, na putnom pravcu Laćarak - Čalma, saopštila je danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Kako je navedeno, u saobraćajnom udesu teške telesne povrede opasne po život zadobio je Z.D. (41), vozač "golfa", koji je prevežen u Klinički centar u Novom Sadu, a povređeni su vozač i suvozač u "Fijatu", kojima su pomoć pružili lekari Medicinskog centra u Sremskoj Mitrovici.

Do saobraćajnog udesa, koji se dogodio sinoć oko 22.30 časova, došlo je u trenutku kada je vozač "fijata tempre" kojim je upravljao S.S. (22), iz još neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u automobil marke "golf", navedeno je u saopštenju.

Uviđaj na licu mesta, po ovlašćenju dežurnog istražnog sudije Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, izvršila je policija, a o događaju je obavešten i zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde