Nova serija

Srpska folkerka u Sulejmanovom haremu

Stars

Autor:

Serija pod nazivom "Hilal" čije snimanje počinje u oktobru ove godine, okupiće najpopularnija imena turskog glumišta, a deo serije biće snimljen u Skoplju i Sarajevu

Snežana Nešić

Pevačica Snežana Nešić naći će se rame uz rame sa najpopularnijim turskim glumcem Halitom Ergenčom, koji glumi sultana Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji.
Serija pod nazivom "Hilal" čije snimanje počinje u oktobru ove godine, okupiće najpopularnija imena turskog glumišta, a deo serije biće snimljen u Skoplju i Sarajevu.

Producent serije Durul Tajlan, inače jedan od vodećih ljudi u ekipi koja realizuje "Sulejmana", angažovaće nekoliko glumaca, ali i pevača sa prostora Balkana, između ostalih i Snežanu Nešić koju je imao prilike da čuje prilikom njenog nastupa u srpskom klubu "Cisko" u Istanbulu, gde su se svojevremeno obrele i popularne turske glumice, o čemu su ovdašnji mediji pisali u nekoliko navrata.

Budući da je Nešićeva već glumila u seriji "Folk", novi zadatak joj neće biti problem, ali je više nego sigurno da će joj popularnost skočiti kako u Srbiji, tako i u drugim zemljama Balkana.

"Kontaktirali su me pre nekoliko dana, a početkom marta ekipa dolazi u Beograd pa ću imati više informacija o svemu. Svakako je u pitanju veliki izazov, i sa zadovoljstvom ću prihvatiti ponudu", kaže Snežana Nešić.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (6)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Aha

  Aha

  Ko je ova?

  20 Odgovori 
 • Gojko titts

  Gojko titts

  Pa kako ne znas ko je nasa Sneza ?! Prelepa, divna, vaspitana brizna srpsja maceha koja ina hitova da in se ne zna broj. Eto, tu simpaticnu mladu piz.aljku, pardon, pevaljku, odabrali su da postane glumica koju Hollywood jos nije video. Mislim da nam od danas sve ide na bolhe zato sto je i Snezi sada pala kutlaca u med. A sutra citamo: Sneza resila ... više kosovski problem, udala se za Vasu Carapica i opremila Mars rover :-)

  9 Odgovori 
 • PTT

  PTT

  Pa nemogu da verujem da neznas ko je?
  UMETNICA SA ESTADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BRE

  4 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Mladen Mladenovic

  Mladen Mladenovic

  Verovatno treba da igra ulogu trećerazredne k....?!

  3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!