Srpska folkerka u Sulejmanovom haremu

Nova serija

Srpska folkerka u Sulejmanovom haremu

Stars -
Serija pod nazivom "Hilal" čije snimanje počinje u oktobru ove godine, okupiće najpopularnija imena turskog glumišta, a deo serije biće snimljen u Skoplju i Sarajevu

Pevačica Snežana Nešić naći će se rame uz rame sa najpopularnijim turskim glumcem Halitom Ergenčom, koji glumi sultana Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji. Serija pod nazivom "Hilal" čije snimanje počinje u oktobru ove godine, okupiće najpopularnija imena turskog glumišta, a deo serije biće snimljen u Skoplju i Sarajevu.

Producent serije Durul Tajlan, inače jedan od vodećih ljudi u ekipi koja realizuje "Sulejmana", angažovaće nekoliko glumaca, ali i pevača sa prostora Balkana, između ostalih i Snežanu Nešić koju je imao prilike da čuje prilikom njenog nastupa u srpskom klubu "Cisko" u Istanbulu, gde su se svojevremeno obrele i popularne turske glumice, o čemu su ovdašnji mediji pisali u nekoliko navrata.

Budući da je Nešićeva već glumila u seriji "Folk", novi zadatak joj neće biti problem, ali je više nego sigurno da će joj popularnost skočiti kako u Srbiji, tako i u drugim zemljama Balkana.

"Kontaktirali su me pre nekoliko dana, a početkom marta ekipa dolazi u Beograd pa ću imati više informacija o svemu. Svakako je u pitanju veliki izazov, i sa zadovoljstvom ću prihvatiti ponudu", kaže Snežana Nešić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track