Prikaži najnovije vesti
tužba, Lekar, sepsa,
TRAGEDIJA U SVETU MODE

Srpska manekenka umrla od sepse!

Društvo 170

BEOGRAD - Šok! Poznata srpska manekenka iz agencije „Model tatu“ Tijana Milošević (30), top-model i jedno od zaštitnih lica „Bambijevog“ keksa „plazma“, umrla je od sepse!

BEOGRAD - Šok!
Poznata srpska manekenka iz agencije „Model tatu“ Tijana Milošević (30), top-model i jedno od zaštitnih lica „Bambijevog“ keksa „plazma“, umrla je od sepse!

- Poznato mi je da je Tijana umrla od sepse... Četiri dana se borila za život. Svi smo u šoku! Ne razumem zašto bi sada pisali o njoj, a niko nije o tome koliko je bila uspešna dok je bila živa! Tragedija je velika i njena porodica je u agoniji, posebno zato što je bila mlada i što je za sobom ostavila malog sina - rekla je za Kurir Mina Zimonjić, vlasnica modne agencije „Model tatu“.

Ona je dodala da je Tijana bila vrhunski model i jedna od najlepših Srpkinja.
- Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini... Uradila je reklame za „Bambi“, „Don kafu“, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji „Tvojih pet minuta, nečiji ceo život“ - rekla je Mina Zimonjić.
Porodica Tijane Milošević juče nije bila raspoložena za razgovor s novinarima.

- Ne razumem zašto biste sada pričali i pisali o tome da li je neko kriv za njenu smrt ili ne. Sad kad je nema, šta god da napišete, nju ne može da vrati - rekao je vidno potresen Tijanin suprug Milan.

Ni suprug Milan, a ni Mina Zimonjić nisu želeli da kažu kako je Tijana Milošević dobila sepsu. Kurir, međutim, nezvanično saznaje da je trovanje nastupilo posle popravke zuba! Intervencija je najverovatnije urađena 16. oktobra, a četiri dana kasnije prestalo je da kuca srce Tijane Milošević.
 

Oproštaj na Fejsbuku

Na Fejsbuk profilu modne agencije „Model tatu“ nalazi se i dirljiva oproštajna poruka.
„Bila nam je čast sarađivati s tobom i biti tvoj drug, poznavati te... Najprofesionalniji model modne agencije ‘Model tatu’, jedna od najlepših žena Srbije, naša draga prijateljica Tijana zauvek nas je napustila. Uvek ćeš biti u našem sećanju i u našim srcima! Počivaj u miru, anđeli neka te čuvaju!“

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir