Prikaži najnovije vesti
Emina Jahović, Zoran Kiki Lesendrić, Željko Joksimović
Četvorka putuje u London

Srpski žiri na finalu britanskog X faktora

Pop kultura 16

Željku Joksimoviću i Kristini Kovač na putu u Englesku ovog vikenda pridružiće se Emina Jahović i Kiki Lesendrić

Ne može da prođe ništa bez nas!
Emina Jahović i Kiki Lesendrić ovog vikenda biće gosti na finalu britanskog „X faktora“. Sudije u srpskoj verziji popularnog šou-programa, kao i tim MBK produkcije, boraviće u Londonu nekoliko dana. Oni će zajedno sa Željkom Joksimovićem i Kristinom Kovač uživati u gala večerima gde će razmenjivati iskustva sa poznatim kolegama iz drugih zemalja u kojima se emituje popularni televizijski format. Emina, Željko, Kiki i Kristina upoznaće i čuvenog Sajmona Kauela!

- Drago mi je što ću putovati u London i biti deo velikog finala. Nadam se da ću upoznati Kejti Peri, Eltona Džona i druge zvezde. Radujem se što ćemo imati priliku da razmenimo iskustva s drugim članovima žirija - poručuje Emina Jahović.

Britansko finale biće održano u Vembli areni i podeljeno je u dva dela. U subotu će takmičari pevati dve kompozicije, dok se sledeće večeri očekuje svečano proglašenje pobednika! Ovo spektakularno veče uveličaće i nastupi svetskih zvezda poput čuvene grupe Uan direkšn, Kejti Peri, legendarnog Eltona Džona i drugih.

Da podsetimo, u utorak uveče na Pinku očekuje nas sledeća faza takmičenja „X Faktor Adria“ simboličnog naziva „Kuće sudija“, kada će Kiki i Emina ugostiti takmičare u svojim domovima, a potom i izabrati najbolje koje ćemo gledati u nastupima uživo.

(Lj. R.)

Veliki šef...Sajmon Kauel zoom Veliki šef...Sajmon Kauel
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir