Četvorka putuje u London

Srpski žiri na finalu britanskog X faktora

Pop kultura

Autor:

Željku Joksimoviću i Kristini Kovač na putu u Englesku ovog vikenda pridružiće se Emina Jahović i Kiki Lesendrić

Emina Jahović, Zoran Kiki Lesendrić, Željko Joksimović

Među svetskim džet-setom... Kristina, Kiki, Emina i Željko

Ne može da prođe ništa bez nas!
Emina Jahović i Kiki Lesendrić ovog vikenda biće gosti na finalu britanskog „X faktora“. Sudije u srpskoj verziji popularnog šou-programa, kao i tim MBK produkcije, boraviće u Londonu nekoliko dana. Oni će zajedno sa Željkom Joksimovićem i Kristinom Kovač uživati u gala večerima gde će razmenjivati iskustva sa poznatim kolegama iz drugih zemalja u kojima se emituje popularni televizijski format. Emina, Željko, Kiki i Kristina upoznaće i čuvenog Sajmona Kauela!

- Drago mi je što ću putovati u London i biti deo velikog finala. Nadam se da ću upoznati Kejti Peri, Eltona Džona i druge zvezde. Radujem se što ćemo imati priliku da razmenimo iskustva s drugim članovima žirija - poručuje Emina Jahović.

Britansko finale biće održano u Vembli areni i podeljeno je u dva dela. U subotu će takmičari pevati dve kompozicije, dok se sledeće večeri očekuje svečano proglašenje pobednika! Ovo spektakularno veče uveličaće i nastupi svetskih zvezda poput čuvene grupe Uan direkšn, Kejti Peri, legendarnog Eltona Džona i drugih.

Da podsetimo, u utorak uveče na Pinku očekuje nas sledeća faza takmičenja „X Faktor Adria“ simboličnog naziva „Kuće sudija“, kada će Kiki i Emina ugostiti takmičare u svojim domovima, a potom i izabrati najbolje koje ćemo gledati u nastupima uživo.

(Lj. R.)

Veliki šef...Sajmon Kauel zoom Veliki šef...Sajmon Kauel
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nisam spreman na to da predsednik skupštine Vojvodine bude neko ko će da pobegne čim dođe do problema Nenad Čanak, LSV

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!