Dame, ovo pažljivo pročitajte!

Šta muškarci ne žele da čuju

Sex

Autor:

Ni izjave poput: „Kad se jednom budemo venčali i imali decu...“ ne bi trebalo olako da govorite, naročito u ranoj fazi veze

muškarci, žene, partneri, veza,

Niko ne voli da mu žena stalno zvoca

Ako želite da zadržite svog muškarca, nikad ne kritikujete njegovo umeće u krevetu, veličinu polnog organa, ljubav prema fudbalu, i ni za živu glavu ne pominjite vašeg bivšeg dečka, jer istraživanja pokazuju da većina njih ne želi da čuje ništa u vezi s tim.

Takođe izbegavajte komentare poput onih da bolje vozite, kao i neprestano prigovaranje koje bi moglo da ga otera od vas.

Ni izjave poput: „Kad se jednom budemo venčali i imali decu...“ ne bi trebalo olako da govorite, naročito u ranoj fazi veze. Pustite ga da on prvi spomene venčanje, jer će inače misliti da na njega vršite pritisak.

Nikad mu ne govorite ono što ne želite da on vama kaže, ne vre­đajte ga pred drugima i ne spominjite svoje nedostatke, jer ne bi ni bio s vama da mu niste privlačni. 

Samopouzdanje je ipak jedna od najseksepilnijih vrlina.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ne verujem u to da je žena koju smo priveli suštinski organizator napada na Milana Beka Nebojša Stefanović, ministar policije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!