KAD PORASTEM BIĆU CECA: Mala Bosanka (15) svaku noć sanja folk zvezdu!
Foto: Facebook

Ceca ispunjava njene želje

KAD PORASTEM BIĆU CECA: Mala Bosanka (15) svaku noć sanja folk zvezdu!

Stars -
Veliki sam tvoj fan i znam sve tvoje pesme, sanjam te svaku noć, boga mi, i stalno si mi u mislim, napisla je u pismu mlada Bosanka

Azerina Silajžija, petnaestogodišnjišnja devojčica iz Bosne, veliki je fan srpske pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Kako je u pismu navela, plavokosa devojčica iz Bosne svake noći sanja pevačicu, a najveća želja joj je da uživo sluša najveće Cecine hitove, što će po svoj prilici uskoro i imati priliku.

"Draga Ceco, ja sam Azerina Silajdžija i živim u Bosni i Hercegovini, mnogo mi je žao što ne mogu da dolazim na tvoje koncerte jer sam još maloletna. Veliki sam tvoj fan i znam sve tvoje pesme, sanjam te svaku noć, boga mi, i stalno si mi u mislima. Kad god sam na Fejsbuku, samo tebe slušam i gledam, a ostalo sve zanemarim. Čak mi moji prijatelji zameraju što te volim i što stalno pričam o tebi, ali meni to ne smeta. Volela bih bar na trenutak da te zagrlim i vidim. Čula sam da je moguć tvoj koncert u Sarajevu, ali ipak ne znam. Zbog tebe sam zavolela Beograd i Srbiju. Volim te više i od same sebe i svako jutro kad se probudim jedva dočekam da vidim tvoju sliku. Razmišljala sam kako da stupim u kontakt sa tobom, mislila sam ti napisati pismo i poslati na tvoju adresu, ali za to bi mi trebalo više vremena. Moja želja je da te upoznam i da budem bar na jednom tvom koncertu. Ovo je prava istina i ovo pišem iskreno i sa puno osećanja. Još jednom ponavljam: volim te i molim te da o ovome razmisliš. Veliki pozdrav i poljubac za tebe i tvoju porodicu", napisala je Azerina u svom pismu.

Svetlana Ceca Ražnatović bila je oduševljena kada je pročitali pismo

"Jako mi je drago što imam takve fanove i što su sve ovo vreme uz mene. Naravno da ću ispuniti želju zato obećavam da ću joj za prvi koncert koji budem imala u okolini njenog grada pokloniti karte i upoznati se sa njom, kada ćemo uz priču provesti neko vreme zajedno. Ovo su stvari zbog kojih radim, živim i trudim se da uvek budem sve bolja", izjavila je Ceca Ražnatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track