12 VELIČANSTVENIH SPREMNI: Ko će biti prva Pinkova zvezda?
Foto: Pr

Kandidati s nestrpljenjem očekuju subotu, kada će se predstaviti u najboljem svetl

12 VELIČANSTVENIH SPREMNI: Ko će biti prva Pinkova zvezda?

Stars -
Dvanaest pevača se uveliko priprema za završnicu takmičenja, kada će publika svojim SMS glasovima odabrati najboljeg

Ove subote održava se televizijski spektakl! Dvanaest veličanstvenih boriće se za titulu prve Pinkove zvezde!Poslednja emisija najgledanijeg muzičkog šoua emitovaće se uživo na televiziji Pink, a Kurir vam danas i sutra poklanja postere finalista s pobedničkim parolama.Da li će takmičenje kao najbolji završiti Zenaida Đukić, Mlađen Tošović, Ivan Kurtić, Miloš Radovanović, Slobodan Radanović, Nemanja Maksimović, Gabrijela Pejčev, Aleksandra Aleksić, Maja Milošević, Danilo Živković, Pavle Dejanić ili Bojana Golubović odlučuju gledaoci SMS glasovima. Kurir predstavlja 12 najboljih koje su do finala doveli članovi žirija Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Bora Đorđević, Haris Džinović i Miroslav Ilić.

ZA SVOJU PINKOVU ZVEZDICU GLASAJTE OVDE

Aleksandra Aleksić (26)Prvi nastup sam imala sa 17 godina u pivnici u Skadarliji. Pokušala da izvedem „Princezu“. Od treme sam zaboravila da otpevam početak. Kad sam na štiklama, a u klubu je mračno, padnem sa scene. To mi se često dešava.

Ukoliko želite da pobedi Aleksandra pošaljite broj 6 na 6000

Danilo Živković (22)

Ukoliko želite da pobedi Danilo pošaljite broj 7 na 6000

Gabrijela Pejčev (23)

Ukoliko želite da pobedi Gabrijela pošaljite broj 10 na 6000

Slobodan Radanović (25)Prvi javni nastup imao sam kao klinac kod brata na ispraćaju u vojsku. Sećam se da sam dobio bakšiš od 20 maraka. Ovim poslom počeo sam da zarađujem pre dve godine. Volim sport, trenirao sam fudbal i kik-boks.

Ukoliko želite da pobedi Slobodan pošaljite broj 12 na 6000

Bojana Golubović (20)Počela sam da pevam sa šest godina u crkvenom horu. Po završetku srednje škole, ozbiljnije sam se posvetila muzici i pridružila sam se bendu. Nisam bila sigurna u sebe. Klavijaturista mi je pomogao da se opustim.

Ukoliko želite da pobedi Bojana pošaljite broj 1 na 6000

Nemanja Maksimović (23)Apsolvent sam na smeru informacione tehnologije. Muzikom se bavim pet godina. Počeo sam da pevam na nagovor drugara. U slobodno vreme idem u teretanu, muzičku školu i volim da pecam. Moj moto je: „Nikad ne odustaj.“

Ukoliko želite da pobedi Nemanja pošaljite broj 9 na 6000

Zenaida Đukić (19)

Prvi nastup mi je bio u bioskopu kad sam imala osam godina. Pevala sam pesmicu „Bebi krema“. Do takmičenja se nisam bavila solo pevanjem, član sam gradskog hora već sedam godina. Ono što sam želela, to sam i ostvarila.Ukoliko želite da pobedi Zenaida pošaljite broj 8 na 6000

Pavle Dejanić (27)

Ukoliko želite da pobedi Pavle pošaljite broj 13 na 6000

Maja Milošević (26)

Ukoliko želite da pobedi Maja pošaljite broj 14 na 6000

Ivan Kurtić (32)Počeo sam aktivno da pevam pre godinu dana. Učešćem u „Pinkovim zvezdama“ ostvario mi se san. Moj prvi nastup je bio kod druga na svadbi. Zamolio me je da mu otpevam pesmu, a ja sam imao veliku tremu.

Ukoliko želite da pobedi Ivan pošaljite broj 16 na 6000

Mlađen Tošović (29)U muziku sam se zaljubio u trećem razredu. Tada sam se prvi put sreo s notama. Roditelji su se žrtvovali da bih se bavio ovim poslom. Moj otac je podigao kredit, a ja sam se odrekao ekskurzije da bih kupio klavijature!

Ukoliko želite da pobedi Mlađen pošaljite broj 2 na 6000

Miloš Radovanović (32)

Ukoliko želite da pobedi Miloš pošaljite broj 15 na 6000

Sutra u Kuriru poklon poster ostalih šest finalista

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track