CECA RAŽNATOVIĆ: 9 godina su me mrcvarili, sad treba da živim!
Foto: Damir Dervisagic

Pevačica o Sablji, pritvoru...

CECA RAŽNATOVIĆ: 9 godina su me mrcvarili, sad treba da živim!

Stars -
Da sam bila bučnija i da sam se branila od kojekakvih napada, možda bih bolje prošla u životu i ne bi mi lepili kojekakve etikete, rekla je pevačica

Najpopularnija pevačica na Balkanu Svetlana - Ceca Ražnatović bila je hapšena, ležala je u CZ-u, potom i u kućnom pritvoru. Mnogi su je napadali, a ona se branila ćutanjem.

Kada su je pitali zbog čega je bila u pritvoru tokom policijske akcije Sablja i da li to ima veze sa tim što je u kući nađeno oružje njenog supruga, Ceca kaže da je to davno završena priča.

"Svi su to znali, ali i to je davno završena priča. Mnoge priče su ispričane. Iskreno, ne znam ni šta da vam kažem. Nerado se sećam tog perioda, te poslednje decenije, koja mi je stvarno presela. Retko i komentarišem sce šta mi se desilo. Nisam neko ko galami preko medija i možda mi je to velika greška. Da sam bila bučnija i da sam se branila od kojekakvih napada, možda bih bolje prošla u životu i ne bi mi lepili kojekakve etikete", rekla je Ražnatovićeva.

Ona dodaje da ne zna zašto je bila u nemilosti prethodne vlasti.

"Znam samo da je to trajalo 10 godina, od 2003. I meni su neke stvari potpuno nejasne. Niti mogu da dođem do odgovora, niti se više i trudim. Sada je govoto sve. Nebitno je. Želim da živim punim plućima sada kada sam skinula taj orgomni balast i teret sa svojih leđa i sa svoje porodice. Napokon treba da živim".

Poznato je da su Ceca i Arkan bili u prijatelji sa Ružicom i Zoranom Đinđićem.

"Da, bili smo prijatelji. Željko i Zoran su bili u odličnim odnosima, a na koncertu na "Marakani" prvu korpu cveća dobila sam od Ružice i Zorana. I posle Željkove smrti Zoran i ja smo bili u veoma dobrim odnosima. I prvi je došao da mi izjavi saučešće. Rekao mi je "Hajda da krenemo zajedno na Miloševića i svrgnemo ga sa vlasti". Odbila sam. Politikom se nikada nisam bavila i uopšte me ne zanima. A onda se desila ta strašna nesreća. Mislim da smo svi mnogo izgubili njegovom smrću".

Pevačica kaže da nije osuđena zbog utaje poreza i da nije utajila porez.

"To se dešavalo u vreme embarga kada je jedino bilo moguće plaćenje u kešu. Kažnjena sam zbog transfera čiji je deo došao u kešu i knjižen je na moje ime. Zato plaćam kaznu, a ne zbog utaje poreza, jer oni su smatrali da sam se ja na taj način okoristila. Svaki dinar koji je došao od igrača uložen je u Obilić, što je evidentirano jer onaj stadion nije pao sa neba. To košta mnogo para", rekla je Ceca.

O Arkanovoj deci koja se povremeno oglase u javnosti protiv nje, Ražnatovićeva ne želi mnogo da govori.

"Iako su to već zreli ljudi, ja ne želim iz ljubavi i poštovanje prema Željku da uopšte ulazim u nekakvu polemiku. Drugo, to su braća i sestre moje dece", rekla je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track