(FOTO) Stanija i gradski arhitekta Milutin Folić razgolićeni na čamcu!
Foto: Tviter

Uživaju u provodu

(FOTO) Stanija i gradski arhitekta Milutin Folić razgolićeni na čamcu!

Stars -
Folić, novi beogradski arhitekta, koji je bio najbolji student generacije, u dobrom raspoloženju sa poznatom starletom
1 / 2 Foto: Tviter

Stručnjak za razvoj prestonice uslikan je kako na čamcu provodi vreme uz pivo i Staniju Dobrojević! Slika se ubrzo proširila društvenim mrežama, a veseli dvojac je pokazao javnosti da i te kako zna da iskoristi vrućinu i dobro se zabavi.

Milutin Folić je diplomirani inženjer arhitekture i nedavno je imenovan za gradskog arhitektu Beograda. Folić je rođen 1979. godine u Prištini. Diplomirao je 2004. godine na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu i kao jedan od najboljih studenata generacije dobitnik je brojnih stipendija.

Kao član projektnog tima David Cherky & Ass, 2001. godine radio je u Izraelu na projektu obnove i rekonstrukcije ulice Hayehodim i na projektovanju nekoliko objekata u Gornjem gradu Jerusalima, a 2002. kao član projektnog tima Barbosa & Corbucci Arquitetos Ass, radio je u Brazilu na projektu „Victoria International Airport” Viktorija, Espirito Santo, Brazil.

Nakon diplomiranja 2004. godine, autor je i koautor raznih projekata uključujući brojne poslovne i komercijalne objekte od kojih su značajniji: „Green Hill Dedinje” apartmanski kompleks od 11.000 kvadrata u Beogradu, proizvodno-poslovni objekat „EuroBravo” u Beogradu, idejno rešenje za Ho Chi Minh Tower od 65 spratova i 120.000 kvadrata u Sajgonu, Vijetnam, urbanistički projekti za nekoliko objekata u Beogradu...

Godine 2008. osniva Biro „Folic Architects doo” kao partner i glavni arhitekta. Govori pet jezika, engleski, španski, francuski, ruski i portugalski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track