TANJA SAVIĆ OPROSTILA RODITELJIMA 20.000 €: Pomirila sam se sa ocem i majkom!
Foto: Dragan Kadić

Bila im u poseti

TANJA SAVIĆ OPROSTILA RODITELJIMA 20.000 €: Pomirila sam se sa ocem i majkom!

Stars -
Tanja je dobro dete i ona se jedva snalazi sa vama novinarima. Bila je ljuta i iznervirana i zato je pričala ono sve što je pričala. Došlo je do nesporazuma, ja njoj nikada ne bih oteo kuću, pa ona je moje dete, rekao je otac Staniša

Tanja Savić mesecima nije govorila sa svojom porodicom zbog imovine, ali je nedavno rešila da porazgovara sa tatom Stanišom kako bi rešili problem koji imaju.

Pevačica je pre nekoliko dana sa sinovima, Maksimom i Đorđem, i suprugom Dušanom Jovančevićem posetila roditelje u selu Radinac, a Staniša Savić je potvrdio da se pomirio sa svojom ćerkom.

"Tanja je dobro dete i ona se jedva snalazi sa vama novinarima. Bila je ljuta i iznervirana i zato je pričala ono sve što je pričala. Došlo je do nesporazuma, ja njoj nikada ne bih oteo kuću, pa ona je moje dete, ja za njih radim i živim, kako mogu nešto da im uzmem. Ja volim kada oni imaju! Iskreno, kada sam pročitao u novinama šta je moja Tanja pričala i ja sam se naljutio i nismo se čuli ona i ja. Tvrdoglavi oboje, ali smo hvala bogu nedavno rešili problem, koji nam nije ni trebao, ali opet kažem, oboje tvrdoglavi, ona vuče na svoju stranu, a ja na svoju", rekao je Staniša.

"Bila je pre nekoliko dana kod nas, iskreno, žena se redovnije čuje sa decom, ja radim, pa kad stignem. Ali smo se prvo, pre nego što je došla kod nas u Radinac, ona i ja čuli telefonom, a onda smo i seli da porazgovaramo. Ona je moje dete i nama se desio nesporazum koji smo rešili. Sada se redovno čujemo i sve je kao pre. Ja sam najsrećniji kada mi oni dođu, pa mi po dvorištu trče unuci, pa taj osećaj ne može ništa da zameni", ispričao je Staniša Savić.

"Istina je, sve je u najboljem redu!", potvrdila je pevačica koja je ovih dana okupirana poslovnim obavezama.Podsećanja radi, Savićeva nije govorila sa ocem i majkom jer su navodno potrošili 20.000 evra, koliko im je pre dve godine ostavila da završe objekat u kojem je trebalo da živi po povratku iz Australije.

"Teško je kada se razočarate u svoje najbliže jer od njih ne očekujete izdaju. Sigurana sam da ja njima tako nešto sigurno ne bih priredila. Po prirodi sam emotivna i uvek sam im bila izuzetno posvećena. Sada sam malo više okrenuta svojoj deci i mužu, ali to je normalno. Nemam više toliko vremena za roditelje. Moram ovo da zaboravim, okrenem novi list i krenem dalje", izjavila je nedavno Tanja.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track