KUPLERAJ NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Nemoral i blud u rijalitiju Parovi!
Foto: Kurir štampano

Bruka i sramota

KUPLERAJ NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Nemoral i blud u rijalitiju Parovi!

Stars -
Na jednom mestu okupljen je socijalni talog. Takve programe zakon treba da zabrani, poručuje dr Vesna Tomić, socijalni psiholog

Treća sezona rijalitija „Parovi“ samo što je počela, a već je izazvala brojne kritike, pre svega zbog bluda i nemorala ukućana.Svađe, psovke, ogovaranja i smicalice obeležili su već prvi dan proveden u luksuznoj vili.- To je slika našeg društva. Takvi programi daju veoma loš primer, posebno omladini. Mladi to upijaju kao poželjne modele ponašanja. Novim zakonom je to dozvoljeno. I nema velike razlike između vrtenja vesti ili rijalitija. Na jednom mestu okupljen je socijalni talog. Takvi programi mogu da proizvedu agresiju. Zakon ih treba zabraniti - kaže za Kurir dr Vesna Tomić, socijalni psiholog.

Dr Vesna Tomić
Dr Vesna Tomić

Međutim, što se zakonskih regulativa tiče, tu je za sada sve pod kontrolom.- Služba prati program svih emitera. Gledamo s posebnom pažnjom „Parove“ i reagovaćemo na sve što naša služba uoči kao nepravilnosti. Mi smo razgovarali s produkcijom rijalitija pre početka emitovanja i upozorili ih da se takav tip emisija mora emitovati odloženo. Posebno smo im skrenuli pažnju da neprimerene stvari ne smeju ići u etar. Deo ovog programa se prikazuje i iza ponoći, a tada važe malo drugačija pravila - kaže za Kurir Goran Karadžić, predsednik Saveta RTEM (bivše RRA).

Karadžić: S pažnjom pratimo Parove i reagovaćemo na sve što uočimo kao nepravilnost
Karadžić: S pažnjom pratimo Parove i reagovaćemo na sve što uočimo kao nepravilnost

Jelena Golubović: Maco, ti si profuknjača!Svađu između Mace i Jasmina iskoristila je i Jelena Golubović da dosoli, pa je bosansku starletu nazvala profuknjačom, dok je Maca osula po rediteljki:- Ti mi kažeš, imala si seks pred kamerama. Odvratna si, matora, debela, vidi kakve su ti grozne grudi... Tebe niko neće.Podsmevajući se, Jelena joj je je odbrusila:- Dogovori se sa sobom, da li me hoće ili me neće. Kontradiktorna si. Ja sam spavala u krevetu sa svojim bivšim verenikom, a ti si prostitutka čim si prvo veče sela muškarcu u krilo - zaključila je Golubovićeva.

Maca Diskrecija simulirala oralni seksSenada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, u startu je izazvala najviše pažnje time što je već prvog dana uspela da isprovocira skoro sve učesnike i posvađa se sa većinom. Ona je u jednom momentu simulirala i oralni seks sa bananom, dok su je cimeri nagovarali da snimi porno-film.

Maca Diskrecija tražila vibratorMaca se na samom početku rijalitija poljubila sa Jasminom Nevenkićem, nakon čega ju je on odbio. Senada je zbog toga počela da ga vređala:- Neću sada ni ja sa tobom. Ti nisi muško, nemaš ništa u gaćama, vidi kako ti je mali, odvratan si! Radije ću nabaviti vibrator.Nevenkić joj džentlmentski nije odgovorio na uvrede, osim što je izrazio želju da spava sa Nelom Vidaković umesto sa njom.- Mama mi je rekla da ne dam odmah prvo veče - provocirao ju je Jasmin, naglasivši da je Maca napadna, a onda joj je naglasio:- Imam pravo da te odbijem.

Hasan Dudić: Ružice, prebiću te kao kera!- J**em te u usta ja! I tebe i onog ko te je napravio - psovao je Hasan Dudić „modelsicu“ Ružicu Veljković. Svađa je počela zbog toga što je bivša „modelsica“ odbila da se raspakuje. Hasan ju je zatim upitao čime se bavi, a kada je Ružica odgovorila da je model i pevačica, muzičar je zaključio da je ona prostitutka, pošto on nikada nije čuo za nju. Pored Ružice je sedeo Jovica, koji je pokušao da smiri celu situaciju, ali je Hasan nastavio sa napadima, poručivši Ružici da će je prebiti kao kera.

Atina Ferari: Mimi Oro je prostitutka

- To je plastična lutka! Ne pričam o lutkama, sa njima sam se igrala dok sam bila mala. Mimi izgleda jeftino, ali dobro ona izgleda, u skladu sa poslom kojim se bavi. Ako se bavi prostitucijom, tako i izgleda, kao prostitutka, zašto da se lažemo. U suštini je samo jedna obična nakaza prepuna kratera na licu kojoj ni puder ne može da pomogne. Ona mi izgleda jadno - zaključila je Atina.

Cuca se zbližila s HasanomIako su svi očekivali da se Hasan Dudić odmah okomi na Ivonu Negovanović Cucu, njih dvoje su se neočekivano sprijateljili i veoma lepo se ophodili, čak i tepajući jedno drugom. Cuca je brata svog ljubavnika Šabana Šaulića služila vodom i ukazivala mu veliko poštovanje.

Mimi Oro: Kada izađem iz rijalitija, radiću kao revizor u banci!

Mimi Oro je neposredno pre ulaska u vilu komentarisala to što se prostitucija smatra njenom profesijom.- To je sve stvar marketinga čime se bavim. Kao što znate, završavam fakultet i ove godine ću da diplomiram. Trenutno me izdržavaju mama i tata. Postala sam popularna i svi me traže, pa nekad i tako zarađujem. Čim izađem iz rijalitija, radiću kao revizor u banci - rekla je Mimi i naglasila da ne planira da vadi silikone.- Nikad ne bih volela da izvadim silikone jer prirodna lepota izgleda jeftino.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track