CUCI POZLILO U PAROVIMA: Misli da je trudna!
Foto: Damir

Da nije Šabanovo?

CUCI POZLILO U PAROVIMA: Misli da je trudna!

Stars -
Kada je shvatila šta se desilo, još više je prebledela i tražila je da razgovara sa nekim iz produkcije. Priznala je da sumnja kako je trudna i rekla je da želi pregled ginekologa, rekao je izvor

U rijalitiju “Parovi” nastala je prava drama, budući da je Ivoni Negovanović Cuci iznenada pozlilo i ona se onesvestila!

Kada se osvestila, ona je tražila da ode kod ginekologa jer misli da je trudna a ukućani su je u šali pitali da li je dete možda Šabanovo!

"Svi su bili uplašeni i potrčali da je podignu na sofu i donesu joj vodu, ali ona se brzo osvestila. Kada je shvatila šta se desilo, još više je prebledela i tražila je da razgovara sa nekim iz produkcije. Priznala je da sumnja kako je trudna i rekla je da želi pregled ginekologa. Na njenom licu se videla zabrinutost i panika istovremeno. Iako su producenti i organizatori pokušali da je smire, uz obrazloženje da rezultati krvi koje su joj uradili pre ulaska u rijaliti ne pokazuju mogućnost trudnoće, kao ni analize hormona, ona je insistirala da uradi test", navodi izvor i dodaje da su joj producenti, kako bi je smirili, obećali kompletan pregled tokom današnjeg dana.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track