Hasan Dudić za Kurir: Moji rođaci su plaćali Atinu Ferari za seks
Foto: Damir Dervišagić

Intervju, pre povratka u „Parove“ pevač otkriva

Hasan Dudić za Kurir: Moji rođaci su plaćali Atinu Ferari za seks

Stars -
Rekli su mi da ih je lepo sve odradila, zašta je bila bogato počašćena, iako joj je cena mala. Brat iz Holandije kavaljerski joj je dao još 50 evra

Hasan Dudić uskoro će se vratiti u rijaliti „Parovi“, koji je napustio zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Muzičar svakodnevno obilazi lekare i ide na terapije zbog bolova u glavi i kičmi, a terapiju će nastaviti da uzima i kada ponovo uđe u luksuznu vilu u Zemunu.Hasan je spreman na ponovnu borbu sa učesnicima „Parova“, a pre toga je rešio da za Kurir otkrije šokantne detalje o Atini Ferari.

- Kada sam vatao Atinu, to sam radio jer mi se namerno nametnula samo da bi novinari pisali o tome. Uvek se gurala gde joj nije mesto. Moji rođaci iz Šapca, braća Domić i Mario, koji trenutno živi u Holandiji, pričali su mi da su joj plaćali za seks. Rekli su mi da ih je lepo sve odradila, zašta je bila bogato počašćena, iako joj je cena mala. Brat iz Holandije kavaljerski joj je dao još 50 evra. To je istina, zvaću ih da vam ispričaju sve do detalja. O njoj ne bih više. Dovoljno sam rekao.

Pipkala se sa Hasanom... Atina Ferari
Pipkala se sa Hasanom... Atina Ferari

U kući si se mrtav pijan posvađao sa Ružicom.- Na meni se vidi čim popijem. Možda deluje da sam mortus, ali nisam pijan kao ostali ukućani. Oni su pod dejstvom alkohola po ceo dan. Te večeri me je ošamutio sladunjavi pelinkovac. Imao sam sukob sa Ružicom jer je bacala kofere po kući. Napala me je svojim prljavim jezikom, a ja nisam to hteo da trpim. Kasnije smo popričali i zaboravili na to.Tvoja bivša žena Zlata Petrović izjavila je da ju je sramota da sa mlađim sinom gleda „Parove“.- Zašto bi je bilo sramota? Jovan ima i devojku, ona preteruje. Njen sin je lep kao lutka i neka ga ne bruka. Mi tamo svi glumimo, a i pametan čovek bi poludeo.Mislite li da je ljubomorna kada vas vidi u okruženju mladih devojaka?- Ona dobro zna ko joj je bio najveća ljubav. Među nama je bila čista hemija i prava ljubav. Sigurno da postoji mala doza ljubomore.Zašto si krio da Cucu godinama poznaješ?- Ne znam zašto više Cucama, kucama i macama dajete prostor. Da li ste poludeli? Mogu sad da te odvedem na autobusku stanicu i davidiš da takvih ima hiljadu u stidnom parku. Jadna je ova Srbija ako je spala na Cuce.Zašto je sad vređaš, a u vili si bio dobar sa njom?- Meni je bio zadatak da ne smem da je diram. Nemojte me pitati za ljude koji ne vrede ni po pi.ki hladne vode, ona nije ni za onu stvar.Da li je Matora lezbijka i da li je zaljubljena u Ružicu?- Mislim da nije lezbijka. Sve devojke se kriju i ljube u kući, a vi to i ne znate. One vole oba pola i ništa im ne smeta. A što se seksa tiče, bilo ga je u svim rijalitijima i to nije ništa strašno.

Zna šta radiMACA BRUKA BOSNUZašto si Maci nudio pesmu za seks?- Meni je nje žao, ona se jadna bori. Predstavlja i bruka Bosnu, svi znamo šta radi. Takve devojke kao što je Maca mogu se naći ispod Plavog mosta za 500 dinara, a moja pesma košta od 1.000 do 10.000 evra. Ja mogu imati gomilu takvih devojaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track