TASOVAC OČEKUJE KAZNU: Parovi su dno dna, država će reagovati!
Foto: Nebojša Mandić

Hoće li ovaj program neko zabraniti

TASOVAC OČEKUJE KAZNU: Parovi su dno dna, država će reagovati!

Stars -
Ministar kulture kaže da rijaliti loše utiče na omladinu i da bi Regulatorno telo za elektronske medije trebalo hitno da reaguje

Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac zgrožen je rijalitijem „Parovi“, koji se emituje na televiziji Hepi.On se oglasio saopštenjem u kojem tvrdi da takvi programi loše utiču na decu i omladinu.Degradacija medija- Takvi programi ne samo da imaju negativan uticaj na mlađu populaciju već su eklatantan primer pokušaja degradacije celokupne medijske scene u Srbiji, u vreme kada Vlada Republike Srbije preduzima sve neophodne mere kako bi medijski prostor bio regulisan i usklađen s najvišim evropskim i svetskim standardima. Rijaliti „Parovi“ predstavljaju dno dna domaće produkcije, kao i većina rijaliti programa - izjavio je Tasovac.

Skinula se u toples... Grudi Mace Diskrecije
Skinula se u toples... Grudi Mace Diskrecije

Ministar očekuje da će Regulatorno telo za elektronske medije (REM) preduzeti sve mere u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima.- Siguran sam da, pored reakcije REM, rešenje i najbolji način zaštite dece od skandaloznih i neprimerenih sadržaja u televizijskim programima leži u rukama roditelja. Daljinski upravljač kojim ćete promeniti program za koji smatrate da je neprimeren u ovom trenutku delotvorniji je od opravdanog javnog zgražavanja - zaključio je ministar Tasovac.

Božović: Rijaliti „Parovi“ su javna kuća bez zidova
Božović: Rijaliti „Parovi“ su javna kuća bez zidova

VoajerizamProfesor na Fakultetu političkih nauka Ratko Božović ne prati rijaliti programe, ali o njima ima izgrađen stav.- Ponovo trijumfuje voajerski pogled na svet. Mi sprovodimo specijalnu vrstu napredovanja, tako što nazadujemo. Rijaliti nastao po uzoru na „Velikog brata“ je naša slika i prilika. Mediji su uspeli da navuku nepismene na ovakve programe - kaže Božović i dodaje:- Ovo je javna kuća bez zidova. Ne razlikuje se mnogo od stvarnosti u kojoj živimo. Kultura je gurnuta na periferiju, a estrada cveta.

Dudić se zaljubioHASAN: MACO, UBIO BIH TE OD SEKSAI Hasan Dudić je imao priliku da opipa Macino telo, a izmerio je i obim njenih butina.- Još tri centimetra ti treba da bi bila savršena. Uh, ubio bih te od seksa. Što se za.ebavaš sa mnom? Mnogo mi se sviđaš, od tebe ću srčku da dobijem. Zaljubljen sam u tebe. Daću ti sve što imam - pričao je Hasan, a Maca mu se sve vreme smeškala.(LJ. S.)

VATAČINA Drljača opipao silikonske grudi Mace Diskrecije BORINA ŽENA: RAZBUCAĆU TU MALUNajstariji učesnik „Parova“ Bora Drljača (74) opipao je grudi Senadi Nurkić, poznatijoj kao Maca Diskrecija. Bosanska starleta skinula se u toples i pitala Drljaču da oceni da li su njene silikonske grudi dovoljno velike.- Kao veliki stručnjak kažem da ima samo malo silikona, grudi su joj super. Uh, zastao mi je dah. Mala je mnogo lepa i zgodna, a grudi ima baš dobre. Niti su male niti prevelike - poručio je Bora.Borina supruga Rada ne zamera mužu, ali spremna je da uleti u kuću ukoliko Drljača pređe granicu.- Ako tu malu, koja ima 20 godina, nije sramota da je pipa deda od 74 godine, što bih se ja uzbuđivala. Videla sam na šta je sve spremna, a kada bi pokušala da ima seks s mojim Borom, tri kordona policije ne bi me sprečila da uđem u tu kuću i razbucam je. Ni Bora ništa bolje ne bi prošao, ali verujem ja svom suprugu - kaže Rada.(LJ. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track