(VIDEO) Evo kako je srpska predstavnica za Evrosong zavodila poznate!
Foto: Printskrin

Otkrila guzu

(VIDEO) Evo kako je srpska predstavnica za Evrosong zavodila poznate!

Stars -
Mlada pevačica je završila ekonomski fakultet, a široj javnosti je poznata po ljubavnim vezama s nekoliko najpoželjnijih srpskih neženja, ali i po golim fotografijama za muške časopise

Goga Stanić je, pored Danice Krstić, prva finalistkinja koja će se boriti na nacionalnom izboru za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije u Beču.

Mlada pevačica je završila ekonomski fakultet, a široj javnosti je poznata po ljubavnim vezama s nekoliko najpoželjnijih srpskih neženja, ali i po golim fotografijama za muške časopise.

Goga Stanić našla se u grupi od troje pevača koji će imati priliku da predstavljaju Srbiju na ovogodišnjem "Evrosongu", a pre izvođenja svoje pesme ona je naciji pokazala svoju golu guzu. Naime, pevačica je pre nekoliko godina učestvovala na izboru za naj cicu jednog muškog magazina, a tada je i sama izjavila da joj je upravo guza najveći adut.

"Omiljeni delovi na mom telu su guza i noge", rekla je Goga, pokazavši pritom svoju golu zadnjicu.

Seksi video u kojem potencijalna predstavnica Srbije pokazuje golu stražnjicu dostupan je na „Jutjubu“, a snimljen je radi njenog predstavljanja naše zemlje na svetskom izboru za mis magazina za muškarce. U njemu se Stanićeva, osim po guzi, mazi i po grudima, ali i ostalim delovima golog tela.Stanićeva je u javnost dospela pre nekoliko godina kada su tabloidi pisali o njenim emotivnim vezama sa Sašom Kovačevićem i Markom Nikolićem, bratom Ane Nikolić, ali i fudbalerom Stefanom Babovićem, sa kojim je skoro Soraja dovođena u vezu. Baš kao i pomenute starlete, i Goga se pojavljivala u nekoliko spotova, među kojima je „Med i slatko grožđe“ Nikole Rokvića.

http://www.youtube.com/watch?v=vFSazbXcSGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track