LEPA SIMULIRALA SEKS U PAROVIMA, A ŽELJKO ŠAŠIĆ POLUDEO: Ljudi, vadimo Lepu iz legla bluda!
Foto: Nebojša Mandić I Damir Dervišagić

Apel da Lukićeva izađe iz „Parova“

LEPA SIMULIRALA SEKS U PAROVIMA, A ŽELJKO ŠAŠIĆ POLUDEO: Ljudi, vadimo Lepu iz legla bluda!

Stars -
On smatra da pevačici nije mesto u rijalitiju među devojkama lakog morala koje negativno utiču na nju, pa moli da joj se pomogne

Nakon što je Lepa Lukić u rijalitiju „Parovi“ simulirala seks pred kamerama, brojne kolege koje poštuju njen lik i delo apeluju da se kraljica folka izbavi iz vile u kojoj ostali učesnici šoua loše utiču na nju.Naime, Lepa se posle nekoliko dana boravka u kući malo više opustila, pa je prihvatila zadatak koji joj je zapao u igri masne fote i bez ikakvog problema ustala i demonstrirala seksualnu scenu, iako su svi očekivali da će ona to odbiti.Zbog ovog zastrašujućeg čina svoje cenjene koleginice digli su glas brojni pevači.

Podlegla lošem uticaju... Lepa Lukić
Podlegla lošem uticaju... Lepa Lukić

S obzirom na to da Lepa iza sebe ima više od 50 godina uspešne karijere, među prvima se pobunio Željko Šašić, zgrožen njenom odluku da iste prostorije deli s devojkama lakog morala.- Mislim da njoj tamo nije mesto jer su svi ti učesnici teški anonimusi. Izgleda da je Lepoj toliko bilo dosadno kod kuće, pa je ušla u šou da prekrati tu dosadu. Žena, bre, ima nacionalnu penziju, šta će joj to u životu. Zašto je neko nije sprečio da uđe unutra, da ne pravi tu budalaštinu?! Daj da je vadimo odande. Vi novinari imate tu moć, preklinjem vas da je izbavite iz onog legla bluda. Šta ona radi tamo?! Da li je par s Borom Drljačom?! Možda se i smuvaju na kraju, nikad se ne zna. Je l‘ oni spavaju zajedno u istom krevetu?! - rekao je Šašić iskreno pogođen.

Cuca
Cuca

Inače, Bora Drljača, koji je u paru s Lepom, odbija da spava s njom jer želi da bude u društvu Mace Diskrecije i Atine Ferari.- Sve je to lepo, mi smo stari drugari, ali ja ne bih da spavam pored stare žene. Potpuno je drugačije kad bih sad legao pored tebe ili neke mlade devojke. Baš mi je problem što me je odabrala Lepa. Voleo bih da osetim miris neke mlade - rekao je Bora, a onda je počeo da masira Atinu dodirujući njene grudi i zadnjicu. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je otišao i kod Mace, stao je iza nje na traku za trčanje dok je vežbala i zapevao pesmu „Stari vuk“.

Navalio ko smrt na babu... Bora i Maca
Navalio ko smrt na babu... Bora i Maca

Da nije trudnaCUCA SE ONESVESTILAIvona Negovanović Cuca juče se onesvestila nasred kuće. Ukućani koji su se zatekli tu odmah su joj pritrčali u pomoć, nakon čega je obaveštena i produkcija. Njoj je prethodnog dana navodno opao imunitet, pa se žalila da joj nije dobro jer nije navikla na zatvoren prostor.

ReagovanjaCAKANA: LEPA NIJE ZNALA S KIM ĆE BITILepa je sve u životu probala i uradila, tako da taj rijaliti za nju nije ništa novo. Da je mogla da bira ekipu, sigurno ne bi izabrala tu, ali očigledno je da nije ni znala ko će sve učestvovati. TOZOVAC: NIJE JOJ TO TREBALO!Ona je veoma pametna žena i ne znam zašto je tu ušla. Lepa voli da se šali i uvek je volela slobodnije događaje. Mislim da je ušla zbog zabave. Ima mnogo prašine zbog tih ukućanki. Po meni je to skup šarenih ljudi.MIROSLAV ILIĆ: NE RAZUMEM ZAŠTO JE UŠLA U RIJALITINemojte da ja komentarišem. Ne bih da se petljam s tim g**nima, ne odnosi se na Lepu. Ja ne bih ušao u rijaliti, a za nju ne znam i ne razumem njene motive.

http://www.youtube.com/watch?v=kIlowxx0044

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja