Incest sestara Bekvalac

Incest sestara Bekvalac

Stars -
Nataša i Kristina poljubile se u usta, a aktuelna „Survajverka“ sliku okačila na Fejsbuk

Vole se!

Nataša i Kristina Bekvalac sestrinsku ljubav jedna drugoj pokazuju tako što se ljube u usta! Stilistkinja i aktuelna „survajverka“ na svoj Fejsbuk profil postavila je fotografiju na kojoj se vidi kako svoje usne spaja s pevačicinim.

Naravno, virtuelni prijatelji su odmah počeli da lajkuju sliku, ali i da je komentarišu. Bilo je tu svega i svačega, poput komentara „Oću i ja“, „Incest - zabava za celu porodicu :)“, „Znao sam“...

Kristina je na profil postavila još nekoliko fotki, među kojima je i ona na kojoj se vidi kako s Natom leži na krevetu u bademantilu, što je izazvalo oduševljenje muškaraca na Fejsbuku. Inače, sestre Bekvalac se trenutno nalaze u hotelu u Splitu i izgleda da im je pomalo i dosadno, pa im svašta pada na pamet!

Nataša osvaja Hrvatsku

Nataša Bekvalac je u sredu održala koncert u najpopularnijoj splitskoj diskoteci „Tropik“, koja je te noći bila dupke puna! Budući da je ovo bio njen prvi nastup u Splitu, tražila se karta više, a fanovi su došli čak iz Zagreba. Hrvati su s Natašom pevali sve njene pesme, a prava euforija nastala je kad je zapevala balade „Ponovo“ i „Nikotin“.

Kakav je utisak ostavila na tamošnju publiku, govori podatak da je Nata zakazala nekoliko nastupa tokom leta. Ona i sestra bile su glavne zvezde Montura fešn vika, koji je sinoć završen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track