ŠVONJA PROGOVORILA: Dosta je priča, morala sam da se šišam na kratko zbog nesreće koju sam imala
Foto: Printskrin Instagram Kombo

Jovana oktriva sve

ŠVONJA PROGOVORILA: Dosta je priča, morala sam da se šišam na kratko zbog nesreće koju sam imala

Stars -
Jovana Švonja je u jednom periodu svoj izgled potpuno promenila, tako da nije ličila na sebe, ali sa veoma jakim razlogom.

Naime, kako joj je dosta zlih komentara, ona je odlučila da na svom Instagram profilu objasni zbog čega je to uradila i da je to bio jedan od najtežih trenutaka u njenom životu.

Manekenka se prisetila 2011. godine kada se našla u spotu pevača Saše Kovačevića, a nedugo zatim doživela nesreću zbog koje su joj se mnoge stvari promenile.

"Sećate li se ovoga? 2011. siman, 2012. objavljen... Nedugo zatim mi se dešava nesreća u maju iste godine, nakon koje sam odsekla kosu na mušku frizuru. Niko nije bio nestrpljiviji od mene da mi kosa opet poraste. Znam da je borba sa vetrenjačama uzaludna, tako da je ovo poslednje što ću reći na tu, koliko vidim, veoma aktuelnu temu. Sta mogu žabe nego da krekeću. Volite se ljudi, traženje mana drugima neće vas prolepšati spolja a još manje iznutra", napisala je Jovana uz nekoliko kadrova iz spota.

Jovana se nedavno još jednom podsetila ovog perioda uz želju da se nikada više ne ponovi.

"Nerado se sećam ovog perioda mog života, ali sam zahvalna na svemu lošem što mi se dogodilo jer bez svih tih oluja danas ne bih bila ista osoba. Fizičke promene tada (kratka kosa, nekoliko kg viska) bile su samo odraz jednog malog dela mene koji se potpuno raspadao iznutra. Da sam izgledala kako sam se osećala, sasvim sigurno bih bila najružnija žena na svetu."

Podsetimo, nesreća koju je Jovana preživela 2012. godine, mogla je da se završi i kobno. U jednom odlasku na izvor termalne vode, manekenka se okliznula i upala u vodu čija temperatura iznosi između 70 i 80 stepeni celzijusa. Brzom reakcijom njenog brata koji joj je pravio društvo sprečena je tragedija, ali je pretrpela velike posledice. Oštećeno joj je bilo oko 50 odsto kože ali odličnim tretmanima i jakom voljom, Jovana danas izgleda bolje nego ikad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track