SEKS AFERA MINISTRA I SANDRE PARTIZAN: Starleta saslušana u policiji!
Foto: PS Instagram

MUP nema pametnijeg posla

SEKS AFERA MINISTRA I SANDRE PARTIZAN: Starleta saslušana u policiji!

Stars -
Starleta se tri sata inspektorima pravdala zbog čega je bila u zgradi u Nemanjinoj i koji funkcioner joj je obećao državni posao ako bude spavala s njim

Kontroverzna starleta Aleksandra Jovanović, poznatija kao Sandra Partizan, saslušana je u policiji zbog ministra koji joj je obećao državni posao ako bude spavala s njim, saznaje Kurir.

Grobarka je nedavno puna tri sata inspektorima objašnjavala šta je početkom oktobra radila u zgradi u Nemanjinoj i ko je funkcioner od kog je dobila nepristojnu ponudu.Sandra je član SNSNakon što je Kurir objavio priču da je Sandri Partizan visoki državni funkcioner nudio posao u Vladi, ona je zbog toga dobila poziv za saslušanje. Starleta se odazvala i inspektorima rekla da je kao član srpske Napredne stranke bila u Vladi Republike Srbije tokom Dana kulturne baštine. Pravdala se da se tada fotografisala za ličnu arhivu i ništa više od toga - priča naš sagovornik.

#sandrapartizan

A photo posted by Sandra Partizan (@sandrapartizan7) on Oct 3, 2015 at 5:51pm PDT

Dodaje da je starleta bila uplašena na saslušanju, jer je posle tog teksta dobila pretnje da ne sme da otkrije ime ministra. Iz tog razloga se pravdala da nema nikakve veze ni sa jednim ministrom.- Sandra je na saslušanju bila nervozna i jedva je čekala da napusti stanicu. Zbog te situacije odlučila je da se povuče s društvenih mreža. Privatni profil na kom je svakodnevno objavljivala obnažene fotografije je ugasila, a nalog na Tviteru je zaključala. Ne želi da se eksponira u javnosti i zato je odbila da uđe u rijaliti šou „Farma“ - završava naš izvor.Tim povodom pozvali smo starletu.- Ne želim da pričam na tu temu. U policiji sam bila u svojstvu građanina, i to nakon pisanja vašeg lista. Zbog svega sam zdravstveno obolela, imam problema sa želucem i mnogo mi je teško. Na celu tu priču želim da stavim tačku i molim vas da me više ne uznemiravate - poručila je Jovanovićeva.

#sandrapartizan

A photo posted by Sandra Partizan (@sandrapartizan7) on Oct 3, 2015 at 5:52pm PDT

Hoće da bude poslanicaPodsetimo, Sandra je tvrdila da joj je ministar srpske vlade obećao državni posao u zamenu za seks, ali nije želela da otkrije o kome je reč.- Ministar u aktuelnoj vladi, čije ime vam neću reći, ponudio mi je posao u zamenu za seks, na šta ja nisam pristala. Bez obzira na sve, ta obećanja i nepristojne ponude koje sam dobijala nisu me sputali u ambiciji da postanem poslanica i da se borim za prava žena - rekla je starleta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja