TANJA SAVIĆ OČAJNA: Pevačicin bivši drug ulazi na Farmu, ukaljaće joj ime
Foto: Pr

Rijaliti kreće

TANJA SAVIĆ OČAJNA: Pevačicin bivši drug ulazi na Farmu, ukaljaće joj ime

Stars -
Pevačica Tanja Savić jedna je od retkih koji se ne raduju početku nove sezone rijalitija „Farma“, jer će se tamo naći njen bivši prijatelj Bane Đokić.

Tanja se plaši da bi Bane mogao da iznese nove detalje iz njenog privatnog života i ukalja njeno ime.

"Bane je o Tanji već toliko pričao u medijima i iznosio prljav veš, da ne znam šta bi više mogao da kaže da je oblati, ali Tanja se boji da će se kroz medije ponovo provlačiti njeno ime i ime njenog supruga. Kada je Bane prvi put govorio u medijima o Tanjinom odnosu sa suprugom Dušanom, javnost je jedva prestala da bruji o tome, uopšte joj nije lako", rekao je izvor blizak pevačici.

"U taj rijaliti ulaze i njene kolege, pa joj je dodatno neprijatno što će se njeno ime povlačiti po ćoškovima na imanju, da ne pričam o tome da će Banetove izmišljotine slušati milioni gledalaca - objašnjava izvor, koji tvrdi da je sve što Đokić govori o Tanjinom privatnom životu neistina.- Blatio je i blatio jadnu Tanju, a sve što je pričao nema veze sa životom, ali bez obzira na to, nije vam svejedno kad neko vaše ime stalno javno pominje u negativnom kontekstu. U svakom slučaju, Tanja se nada da će narod shvatiti ko je Bane", završava naš izvor.

Podsećamo, razlaz Tanje Savić i Baneta Đokića dogodio se kada je bivši PR izneo detalje iz Tanjinog privatnog života u medije. Bane je svojevremeno rekao da je Tanju muž godinama tukao, da će propasti zbog njega, a kada je Tanja uzvratila na Banetove tvrdnje rekavši da je krpelj koji se zakači za nekog i pije krv, Bane je uzvratio rekavši: „Tanjin problem nisam ja, nego njen muž“.

Nakon toga je nastao pravi medijski rat u kojem su pale teške reči, a da Savićeva nije ostala dužna, govori i to da je rekla da je Bane paćenik koji joj je ukrao novac, a sada želi da joj uništi život.

Foto Kurir
Foto Kurir

alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track