GLUMAC POVREĐEN NA VRAČARU: Otkriven muškarac koji je izujedao Sergeja Trifunovića!
Foto: Nemanja Pančić

Brojni ujedi po ruci

GLUMAC POVREĐEN NA VRAČARU: Otkriven muškarac koji je izujedao Sergeja Trifunovića!

Stars -
Glumac Sergej Trifunović noćas je povređen pod nepoznatim okolnostima na Vračaru.

Policija je identifikovala muškarca za koga se sumnja da je noćas u fizičkom obračunu izujedao glumca Sergeja Trifunovića. Njegovo ime policija još nije saopštila, jer se radi na utvrđivanju okolnosti događaja. Muškarac je saslušan zbog sumnje da je, noćas, ispred restorana brze hrane kod Kalenić pijace, izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava.Trifunović je posle napada sam otišao do Urgentnog centra kako bi mu se ukazala pomoć i dezinfikovao rane.

Kako Kurir nezvanično saznaje, napad se desio jutros u 4.30 na uglu Molerove i Njegoševe ulice. Glumac je napadnut na Vračaru u Beogradu, i sa brojnim ujedima u predelu ruku i vidljivom povredom glave otišao je sam do Urgentnog centra, a nakon ukazane pomoći otišao je kući.

Prema nepotvrđenim informacijama, navodno je reč o čoveku sa incijalima G.I, koji je osumnjičen da je napao glumca i protiv koga je podneta krivična prijava.

Sergejev PR: Bez komentara

Kurir je stupio u vezu sa predstavnikom za štampu poznatog glumca Sergeja Trifunovića i fondacije "Produži život" Katarinom Danojlić koja je na pitanje da li se napad desio i kako samo odgovorila: Nemam komentar.

Foto Kurir
Foto Kurir

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track