ANA I ŠVAJNI GRADE KUĆU U KRČEDINU: Teniserka i fudbaler žele da žive na selu
Foto: Profimedia

Ekskluzivno

ANA I ŠVAJNI GRADE KUĆU U KRČEDINU: Teniserka i fudbaler žele da žive na selu

Stars -
Priroda ih mami u tome ih je podržao njen otac Miroslav Ivanović, koji je prošlog leta u tom mestu kod Inđije kupio 100 ari placa. Prvi komšija će im biti folk pevač Šaban Šaulić

Ana Ivanović i njen verenik Bastijan Švajnštajger planiraju da sagrade kuću u Krčedinu, saznaje Kurir.Srpska teniserka i nemački fudbaler će svoje ljubavno gnezdo da zidaju u selu u opštini Inđija, i to u komšiluku Šabana Šaulića, koji tamo odavno ima vikendicu.

Sadi voćnjakBuduće supružnike je u tome podržala cela porodica, posebno Anin otac Miroslav, koji je prošlog leta u Krčedinu kupio 100 ari placa, gde planira da zasadi moderan voćnjak.- Ana i Švajni su definitivno odlučili da se skuće van Beograda jer žele da imaju mir daleko od gradske vreve. Oni su već razgledali potencijalne lokacije za porodični dom, a odluka je pala na opštinu Inđija. Švajniju se toliko dopao Krčedin da je jednom prilikom sa Anom ceo dan tamo proveo u prirodi. Kada su prelomili da tamo zidaju kuću, odluku su saopštili svojim porodicama, koje su ih u tome podržale - priča naš izvor.S obzirom na to da fudbaler igra za Mančester junajted, par će posle svadbe živeti na relaciji Srbija-Nemačka-Engleska.

Priroda nadohvat ruke...  Krčedin
Priroda nadohvat ruke... Krčedin

- Njihova kuća će biti moderna, s nekoliko spavaćih soba i kupatila, kuhinjom, velikim dnevnim boravkom, dečjom sobom i ogromnim dvorištem. I meštani Krčedina uveliko pričaju o tome da će im najbolja srpska teniserka biti komšinica i raduju se tome - završava naš izvor.Voli vino iz PirotaPodsetimo, Bastijan i Ana su u vezi od septembra 2014. godine, a nemački fudbaler je toliko lud za našom teniserkom da na kopačkama nosi zastavu Srbije i reč „dušo“. Obožava da pije vino iz Pirota, koje mu donosi Svetislav Pešić, a dobro upućeni izvori tvrde da je već savladao srpski jezik!

Fudbaler pomogao budućem tastuMIROSLAV PREDSTAVIO JABUKE U BERLINUMiroslav Ivanović ozbiljno je rešio da se posveti voćarstvu i uzgoju jabuka, o čemu je Kurir prvi pisao. On je nedavno bio na sajmu voća u Berlinu, gde je predstavio jabuke koje planira da uzgaja u Krčedinu. Ova investicija doneće mu siguran i dugoročan prihod jer pored manje proizvodnje rakije, njegov prevashodni cilj je da izvozi jabuke na svetsko tržište, gde za ovom voćkom uvek postoji velika potražnja. Pored ćerke, njegov poslovni poduhvat je podržao i budući zet Bastijan.

I brat se zaljubioMILOŠ VOLI DEVOJKU IZ BEOGRADABivši košarkaš FMP Miloš Ivanović, brat najbolje srpske teniserke, otkrio je nedavno da ima devojku. Na društvenim mrežama je objavio fotografije u društvu Tašane Korać iz Beograda. Mladi par svuda po svetu prati Anu, pa je s njom boravio u Australiji i Dubaiju.

Anina drugarica otkrilaSVADBA U MARTUAna i Švajni venčaće se u martu, a ne u junu, kako je prvobitno najavljeno, piše nemački Bild. Iako se datum venčanja čuva u najstrožoj tajnosti, Anina koleginica iz Nemačke Anđelika Kerber otkrila je medijima da je dobila pozivnicu za venčanje teniserke i fudbalera, koje će biti sledećeg meseca. Detalji svadbe nisu poznati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track