(FOTO) MALO IM OD VB 10.000 €: Blizanci Vasići u Nemačkoj hrane se na kazanu narodne kuhinje
Foto: Čitatelj/24sata.hr

Uslikani na pijaci gde se deli hrana za siromašne

(FOTO) MALO IM OD VB 10.000 €: Blizanci Vasići u Nemačkoj hrane se na kazanu narodne kuhinje

Stars -
Blizanci Vasić Mika i Giba (23), koji su učestvovali u Velikom bratu, pre nekoliko dana su otišli u Nemačku i uhvaćeni su kako uzimaju humanitarnu pomoć.

Iako su im roditelji od učešća u rijalitiju dobili oko 10.000 evra, Miku i Gibu snimili su usred Minhena kako čekaju red za socijalnu pomoć.

"Ma kakva pomoć, to su gluposti. Bili smo s tetkom na pijaci", rekli su Mika i Giba. Čitatelj je poslao fotografije i tvrdi da to nije pijaca, već mesto gde se deli socijalna pomoć. Blizanci su došli s praznim torbama koje su ubrzo napunili voćem, povrćem i testeninom. Da je zaista reč o mestu gde dolaze siromašniji građani kako bi dobili besplatnu hranu, govore i i fotografije koje smo našli na stranici minhenske humanitarne organizacije koja se bavi socijalno ugroženima. Njihov program okuplja volontere koji donose pune sanduke namirnica kako bi ih mogli podijeliti građanima s niskim primanjima.

Foto Čitatelj/24sata.hr
Foto Čitatelj/24sata.hr

"Ne razumijem kakva pomoć? Mi tamo ne idemo. Hvala Bogu za toliko imamo" tvrde braća Vasić. Dodaju da ih na ulici stalno zaustavljaju i traže autograme i fotografiju.

"Pa, vidite da nas prepoznaju. Ni u nabavku namirnica više ne možemo otići, a da nas obožavatelji ne primete", rekli su blizanci.

I tata Rade (55) odmah je stao u njihovu obranu i rekao kako njegovim sinovima ne treba socijalna pomoć.

"To zli ljudi šire laži. Otišli su u Nemačku da se zabavljaju i da rade. Pa oni su završili frizerski zanat. Dobro oni žive tamo, ne treba im to", rekao je njihov otac Rade.

Mika i Giba Vasić tvrde da u Nemačkoj ne žive od socijalne pomoći, već da su dobili posao frizera. Uskoro će se pohvaliti fotografijama novoga radnog mesta.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja