(VIDEO) UVREDE I PLJUVANJE Ceca i Goga u klinču: Jesi li se okupala posle seksa?!
Foto: F, oto Printskrin

Svađa

(VIDEO) UVREDE I PLJUVANJE Ceca i Goga u klinču: Jesi li se okupala posle seksa?!

Stars -

Na imanju u Lisoviću došlo je do svađe između Cece Jovanović i Goge Aleksić.

Nije prošlo previše vremena nakon velike sreće koja je zavladala na imanju zbog najuspešnije pijace, pa je tako došlo do novih sukoba i uvreda.

Novo polivanje je palo kada su se Goga Aleksić i Ceca Jovanović posvađale zbog toga što Goga misli da modelsica krade stvari svima na imanju.

Naime, Nemanja MCN dobio je zadatak od Ognjena Amidžića da sakrije nekim farmerkama kupaće kostime, i za sada taj zadatak uspešno obavlja.

Go-go igračica nasrnula je na Cecu, misleći da je ona glavni krivac u ovoj akciji krađe, zato što je već nekoliko puta uhvaćena u krađi.

"Je l’ si se okupala posle seksa", provocirala je Ceca Gogu."Klošarko mala, ti si lažni moralista, od koga si tražila brus da ti da", vikala je Goga, a modelsica joj nije ostala dužna.

"Tvoja usta su prljava, ku.vo", Ceca je odgovarala svojim provokativnim stavom.Goga je zatim uzela flašicu vode i polivala Cecu vodom, govoreći joj da je klošarka.

"Hajde, hajde, polivaj me, ja volim da me drugi kupaju", Ceca je uživala u polivanju.

Dok se Ceca unosila Gogi u lice, naletela je u tom trenutku i Marija Ana, koja je misleći da je modelsica njoj vikala, prišla Ceci i refleksno je pljunula u lice.

Pogledajte snimke:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja