FILIP I ANA STAJU NA LUDI KAMEN: Bivši farmer devojku upoznao sa mamom!
Foto: Instagram

FILIP I ANA STAJU NA LUDI KAMEN: Bivši farmer devojku upoznao sa mamom!

Stars -

Pevačica Marija Ana Smiljanić i maneken Filip Đukić svoju ljubavnu romansu započeli su pred kamerama na najpoznatijem imanju u regionu.

Iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav i nastavak veze nakon Farme, popularni rijaliti par dokazao je da je sve moguće, te tako i da se prava ljubav dogodi upravo u rijalitiju.

"Njihova ljubav je nikad jača. Filip i Marija Ana se ne odvajaju. On bukvalno živi sa njom, dosta se uozbiljio. Čak i kad ona ode u Paraćin kod svoje porodice, on ostane kod nje u stanu. Svi smo se iznenadili kad je Filip Mariju Anu odveo kući da je upozna sa svojom majkom. On to inače ne radi sa devojkama i to je za njega veliki korak. Videćemo šta će biti sledeće, možda je čak uskoro i zaprosi, nikad se ne zna", rekao je izvor blizak paru.

Kako bismo potvrdili ovu priču, pozvali smo Mariju Anu koja nam je potvrdila da se upoznala sa svekrvom."Istina je da sam se upoznala sa Filipovom mamom. Ona je super i čini mi se da bismo se dobro slagale. I ja planiram da upoznam Filipa sa svojom mamom. Idući put ga vodim u Paraćin sa sobom", rekla je plavokosa pevačica.

pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track