SPREMA SE ZA NAJSREĆNIJI DAN: Seka s mužem iz Grčke uređuje sobu za bebu!
Foto: Printscreen FB

Aktivna trudnica

SPREMA SE ZA NAJSREĆNIJI DAN: Seka s mužem iz Grčke uređuje sobu za bebu!

Stars -

Aleksićeva angažovala arhitektu, a on već uveliko radi na renoviranju prostorije za dete, koja će biti u produžetku njene spavaće sobe

Seka Aleksić, koja se sa suprugom Veljkom Piljikićem odmara u Grčkoj, sa odmora organizuje renoviranje kuće u Staroj Pazovi, gde majstori prave sobu za bebu koju će roditi u oktobru.Ona je angažovala arhitektu, kojem je rekla šta sve želi, a koji joj svakog dana šalje na odobrenje slike onoga šta je urađeno.- Čim je prestala da nastupa po klubovima, Seka se bacila na drugi posao. Pevačica je nedavno iz Grčke telefonom pozvala arhitektu kojeg je zadužila za uređivanje. Kada se vrati s odmora, sa njima će se uključiti u projekat i odabrati ono što joj se najviše sviđa. Ne želi da soba bude pretrpana nekim nebitnim detaljima, ali plišanih igračaka će biti na sve strane. Plan je da ta prostorija za bebu bude u produžetku njene i Veljkove spavaće sobe, tako da će dete svakako biti sa majkom - kaže naš izvor.

Folkerka će po povratku iz Soluna, pravo sa aerodroma svratiti u prodavnicu da bi kupila kolica za bebu.- Jedna su joj zapala za oko, ali ih je videla samo u katalogu, pa će ići i uživo da ih pogleda. Seka nije htela ranije da kupuje sve te stvari, ali došlo je vreme kada mora sve da obezbedi - rekao je naš izvor.Aleksićeva je nedavno na društvenim mrežama zahvalila fanovima na svemu i obavestila ih da joj kreće odmor, te da zbog trudnoće više neće raditi. Rastanak sa publikom teško joj je pao, ali obećala je da će dati sve od sebe da se što pre vrati na scenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja