TUČA NA SPLAVU: Pijani Vlada Mandić flašom razbio glavu drugaru i nastavio mirno da pije?!
Foto: Damir Dervišagić

Bivši rukometaš se potukao

TUČA NA SPLAVU: Pijani Vlada Mandić flašom razbio glavu drugaru i nastavio mirno da pije?!

Stars -

Vlada Mandić je flašom razbio glavu drugaru na jednom beogradskom splavu, saznaje Kurir!

Bivši rukometaš bio je u subotu veče u provodu s prijateljima, i to u pratnji telohranitelja. U jednom trenutku se zakačio s javnosti nepoznatim mladićem, koji je u tuči izvukao deblji kraj. Naš izvor s lica mesta otkrio nam je sve detalje incidenta.

- Vlada je sedeo s prijateljima u separeu, a njihovoj blizini su bili i momci zaduženi za njihovu bezbednost. U jednom momentu do njih je došao neki mladić i tada je počela prepirka između Mandića i njega. Po svoj prilici, njih dvojica se poznaju odranije i verovatno su već bili u sukobu. Vlada je iznenada zgrabio flašu i udario mladića u glavu, a obezbeđenje je odmah skočilo i krvavog muškarca iznelo sa splava, dok je Mandić nastavio da pije kao da se ništa nije desilo - rekao je naš sagovornik i dodao da policajci nisu došli jer verovatno nisu ni bili obavešteni o incidentu.Tim povodom pozvali smo rukometaša, koji je potvrdio da je bio na splavu i da je bilo neprijatnih scena, ali, prema njegovim rečima, sve se završilo samo verbalnim sukobom.

- Bio sam u većem društvu, bilo nas je 15-20. Dva dečka iz mog društva su se posvađali, izašli napolje i brzo rešili problem. Čak sam ja insistirao da idu napolje kako ne bi pravili gužvu. Vratili su se, nastavili da piju s nama, čak su se izgrlili i izljubili. Neverovatno je da uvek mene povezuju s nevoljama, a ja nemam veze s tim! Da sam kriv, to bih i rekao - tvrdi Mandić.

U današnjem štampanom Kuriru još pročitajte:

NOVE TAKSE OTEŽAVAJU: Za ulazak u EU prijava tri dana pre putovanja

CELA ZGRADA SE TRESE OD SEKSA: Stanari ne mogu da spavaju!

BOGATAŠI IZ SENKE: Kod Zorane Mihajlović sve same punišićke

NIKOLIĆ ZA KURIR: Milanoviću, ko je sad šaka jada?

DAČIĆ: Svi oko Vučića su paraziti VELJA: Ivice, skini mi se s grbače!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja