(VIDEO) BOŽINOVSKA UŽIVO ZAVAPILA: Crna Gora bez razloga zabranila ulazak mom sinu! To je VAN PAMETI
Foto: Damir Dervišagić

Bori se za Mirka

(VIDEO) BOŽINOVSKA UŽIVO ZAVAPILA: Crna Gora bez razloga zabranila ulazak mom sinu! To je VAN PAMETI

Stars -

Pevačica Goca Božinovska navodno se uključila u uživo u emisiju i ne predstavljajući se besno zapitala zašto je njenom sinu Mirku Šijanu zabranjen ulazak u Crnu Goru.

"Naime, dobila sam dopis vezan za mog sina. Crna Gora je zabranila ulaz stotini ljudi iz Srbije, a nemaju opravdanje za to. Nemaju niti krivičnu prijavu, niti dosije. Jednostavno, njima je tako došlo da se tamo ne remeti njihov red i mir. Pritom, neki momci imaju i kuće tamo. Dovoljno je da neko ima prijavu zbog saobraćajnog prekršaja i na spisku da više ne može više da uđe u Crnu Goru. Koji je razlog tome? Oni navodno remete bezbednost Crne Gore, po nacionalnoj osnovi i tako dalje", rekla je nezadovoljna Goca u emisiji kod Milomira Marića.

(FOTO) MALI ŠIJAN NIKAKO DA SE SMIRI: Pucali su na njega, sad je on uzeo pušku u ruke!

Naime, Goca se prilikom javljanja nije predstavila, ali navodno je pričala o sinu Mirku Šijanu, kojem je u avgustu ove godine zabranjen ulazak u Crnu Goru, jer se našao na listi iz regiona nepoželjnih u Crnoj Gori.

Podsetimo, krajem jula prošle godine Mirko Šijan i Veljko Ražnatović proterani su iz Crne Core jer su učestvovali u incidenatu u jednoj budvanskoj diskoteci. Kako im je tada rečeno u policiji, njima je zbog incidenata bila ugrožena bezbednost.

GOCINA VEZA JAČA OD CECINE Mirko Šijan može u Crnu Goru!

PROTERANI: Šijan i Cecin Veljko morali da napuste Crnu Goru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track