MERIMU NJEGOMIR UMALO UBILI: Pevačica jedva izvukla živu glavu u garaži!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Izbegla smrt

MERIMU NJEGOMIR UMALO UBILI: Pevačica jedva izvukla živu glavu u garaži!

Stars -

Pevačica Merima Njegomir zadobila je teže povrede na mračnom parkingu u Beogradu.

Izlazak iz garaže Njegomirovu je skoro koštao života. Rampa ju je udarila, a u tom trenutku iz garaže je izlazilo drugo vozilo.

Rampa se podigla, auto je prošao, a nažalost Merima se našla ispod rampe u pogrešnom trenutku...

Na video-snimku koji poseduje redakcija Kurira vidi se folk pevačica koja peške izlazi iz jedne garaže u centru Beograda. Merima je očigledno bila na šalteru zbog plaćanja svog korišćenja garaže, a onda se uputila ka automobilu.U tom trenutku iz garaže je izlazilo drugo vozilo. Rampa se podigla, auto je prošao, a Merima Njegomir je baš u tom trenutku prilazila. Nažalost, našla se ispod rampe u pogrešnom trenutku!Baš tada se rampa spuštala i udarila Merimu posred glave! Koliko je udarac bio jak i bolan, vidi se po tome što je pevačica pala na zemlju i uhvatila se za glavu. Čak joj je i cipela spala s noge! Potpuno neverovatno je da je ona vrlo brzo ustala, obula cipelu i nekako stigla do svog automobila, koji je bio parkiran u blizini. Merima je onda otvorila prednja vrata svog auta i legla na sedište. Na snimku se ne vidi da li je neko pritrčao Njegomirovoj u pomoć ili je ipak uspela da se sama odveze.Mi smo pokušali juče da stupimo u kontakt s Merimom, ali ona se nije javljala na telefon niti je odgovarala na naše poruke.

Loša godinaMALER ZA MALEROMPoslednjih meseci Merima Njegomir nikako ne može da se ratosilja problema. Najpre je u septembru okončala brak sa Dragoljubom Markovićem, vlasnikom „Krmivo produkta“. Još letos je pevačica imala i ozbiljnih problema tokom turneje po Americi pošto nije posedovala radnu dozvolu, pa su joj u emigracionom odeljenju zabranili ulazak u SAD na tri godine.

KURIR KUPONMANIJA: Uz kupon iz Kurira 50 odsto popusta na obuću!Kurir nastavlja sa organizovanjem akcija kroz koje svojim čitaocima obezbeđuje jedinstvene popuste!

U štampanom izdanju KURIRA od utorka, 22. novembra, akcijom je obuhvaćeno 30 atraktivnih modela ženske obuće iz nove kolekcije koja može da se kupi upola cene.

Šta treba da uradite?

Isecite kupon sa naslovne strane Kurira, na spisku potražite vama najbliži prodajni objekat i požurite po svoj par cipela!

Akcija traje dok traju zalihe.

Sve informacije potražite u štampanom izdanju Kurira za utorak, 22. novembra.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track