(FOTO) GRADI KARIJERU: Tuđmanova bivša snajka ušla u rijaliti sa Zoricom Marković
Foto: Printskrin/Fejsbuk

I to da proba

(FOTO) GRADI KARIJERU: Tuđmanova bivša snajka ušla u rijaliti sa Zoricom Marković

Stars -

Nataša Ivkošić, bivša supruga Igora Tuđmana, inače unuka Franje Tuđmana, pojavila se u emisiji "Menjam ženu" zajedno sa Zoricom Marković, zvezdom "Farme" i "Velikog brata".

Nataša se od Igora Tuđmana razišla 2013. godine, dok je on služio robiju u Sremskoj Mitrovici. Podsetimo, njih dvoje su zajedno uhapšeni, ali je Ivkošićeva puštena posle šest meseci služenja kazne i vratila se u Zagreb.

Nedavno je uplovila u muzičke vode, a kako bi stekla još veću popularnost prijavila se za učešće u emisiji "Menjam ženu" i svoj stan u Zagrebu zamenila sa domom Zorice Marković u Beogradu.

Nataša je već godinu i po dana u vezi sa izvesnim Marijom Kraljem. Iza sebe ima dva braka i dvoje dece, koji ne žive sa njom, ali ih redovno viđa. Dok Nataša uživa u noćnim provodima i redovan je gost zagrebačkih klubova, Zorica Marković je domaćica koja u Beogradu živi sa suprugom Simom, sa kojim ima sedmogodišnju ćerku Kristinu.

Markovićeva iz prethodnog braka ima i 21-godišnjeg sina Aleksandra, koji ne živi sa njomEmisija sa ove dve rijaliti zvezde tek treba da bude emitovana, a hrvatski mediji prenose da su obe takmičarke dobile upravo poslove koje preziru.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track