EMOTIVNA ISPOVEST EMINE JAHOVIĆ: Suze sam prolila i bila poražena zbog...
Foto: Damir Dervišagić

Tužna

EMOTIVNA ISPOVEST EMINE JAHOVIĆ: Suze sam prolila i bila poražena zbog...

Stars -

Emina Jahović već godinama živi u srećnom braku sa suprugom Mustafom Sandalom.

Emina Jahović već godinama živi u srećnom braku sa suprugom Mustafom Sandalom. Imaju dva sina Jamana i Javuza, kojima su privrženi i kojima posvećuju svaki slobodni trenutak. Već početkom sledeće godine, u januaru, očekuje ih mnogo slavlja, a 2017. obeležiće i devetu godišnjicu braka. Pevačica u otkriva kako im je u braku, u kakvim situacijama plače, ali i šta misli o plastičnim operacijama.

Januar je mesec u kojem imate puno proslava. Sledeće godine slavite i devetu godišnjicu braka. Da li ste već isplanirati kako ćete obležiti važne datume?- Zapravo, još uvek nismo sigurni kako ćemo to obeležiti, a ne smem ni da otkrijem šta ću pokloniti Mustafi, da mu neko ne dojavi pa pokvari iznenađenje. Svaki put do sada smo pravili velike žurke, gde smo, osim godišnjice, proslavljali Mustafine i moje rođendane, jedino je ove godine bilo malo drugačije - za svoj rođendan sam imala promociju, ali mi je tada Mustafa, zajedno sa mojim timom, priredio veliko iznenađenje. Usred promocije pušten je video na kojem mi Jaman i Javuz, zajedno sa tatom, pevaju “Danas nam je divan dan”. Budući da ih nisam videla nekoliko dana pre toga i da je to bio moj prvi rođendan da smo bili razdvojeni, to je najlepši poklon i najveće iznenađenje koje sam mogla dobiti.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Kako uspevate da u današnje vreme, kada se brakovi često završavaju razvodom, izdržite sva iskušenja i održite sve u najboljem redu?- Za brak je ljubav neophodna, ali nije dovoljna. Potrebni su i mnogo razumevanja, otvorena komunikacija, strpljenje, spremnost na kompromise. I Mustafa i ja smo veoma privrženi porodici i smatramo je najvećom svetinjom, koje se ne bismo odrekli i nikada jedno drugo ne uzimamo zdravo za gotovo. Naravno, kada ste u braku sa svojom srodnom dušom, a ja jesam, onda je sav taj “posao” mnogo lakši.

Da li biste bili u stanju da oprostite prevaru suprugu Mustafi?- Ne bih naravno. Prevara bi značila da je nekog drugog stavio ispred naše porodice, a to se ne može oprostiti.

Šta smatrate svojim najvećim porazom?- Za mene ne postoje porazi, samo pouke. Gledam da u svemu što mi se dešava vidim nešto dobro. Ako pričamo o najvećoj tugi u životu, to je svakako što sam prerano ostala bez oca, za koga sam bila veoma vezana. Iako to nije bila bitka koju sam ja mogla da vodim, osećala sam se poraženom.

Šta može da vas rasplače?- Plačem zbog mnogo čega. Veoma sam osetljiva i laka sam na suze.

Vaša rođena sestra Sabina je psihijatar. Da li od nje potražite nekada savet kada imate neki problem?- Sabina je moja velika sestra, koja mi je uvek bila autoritet skoro kao roditelji. Svi u porodici smo veoma bliski i ako je bilo kome potrebna pomoć, ili ima neki problem, tu smo uvek da saslušamo i posavetujemo jedni druge. Tako se više okrećem Sabini za razgovor kao sestri, za koju znam da mi uvek misli i želi dobro, nego zbog toga što je psihijatar po zanimanju.

Jako lepo izgledate. Kada se objavi vest o vama, dešava se da čitaoci komentarišu kako ste uradili neku estetsku korekciju. Da li ste imali neke operacije?- Davno sam pričala o tome šta sam promenila na sebi estetskom intervencijom, a to je nos. Inače sam za to da sve što može da se promeni radom, trudom i negom, tako i bude. Zbog toga svakodnevno vežbam, trudim se da se hranim što zdravije, ne pušim i ne pijem, a svoju kožu prepustila sam profesionalcima, pa rado odlazim na kozmetičke tretmane, zahvaljujući kojima izgledam ovako.

Šta prvo uradite ujutru kada ustanete?

- Ranoranilac sam, volim da se probudim bar sat vremena pre svih ostalih kako bih na miru počela dan. Pijem kafu na terasi i dišem duboko kako bih punih pluća krenula u obaveze koje me očekuju. Tih sat vremena sam samo Emina, a kada ustanu moji ukućani onda sam mama, supruga, zaposlena žena, javna ličnost.

ONA IMA NAJŽEŠĆE TELO NA SRPSKOJ ESTRADI: Evo koju vežbu svaki dan treba da radite

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track