(FOTO) ALEKSANDRA RADOVIĆ POKAZALA DEČKA: Pevačica se prvi put pojavila sa njim!

Ljubav

(FOTO) ALEKSANDRA RADOVIĆ POKAZALA DEČKA: Pevačica se prvi put pojavila sa njim!

Stars -

Hvala ti na svemu što činiš za mene, rekla je Radovićka novom izabraniku i otpevala mu pesmu „Beskrajno“

Aleksandra Radović je u restoranu svog dečka Srđana Stojanovića promovisala novi, četvrti album „Carstvo“.

Pevačica je napravila dužu diskografsku pauzu, više od sedam godina, pa je rešila da priredi nezaboravno druženje s kolegama, prijateljima i saradnicima. Prvi put u javnosti Aleksandra se pojavila s izabranikom, vlasnikom lanca elitnih restorana, kojem je zahvalila na podršci.- Hvala svima koji su radili sa mnom na albumu, hvala i vama što ste večeras došli. Dugo smo čekali na ovo. Želim da zahvalim i Srđanu na bezgraničnoj podršci i svemu što čini za mene. Prezadovoljna sam albumom, moje omiljene pesme su „Beskrajno“ i „Živeo kraj“. Mada svi misle da je pesma „Neka me osude svi“ biografska, moram da kažem da ipak nije. Nisu me osuđivali zbog ljubavi, ali zbog svega drugog jesu - rekla je Radovićka.

Potom je uzela mikrofon i zapevala prvu numeru s novog CD „Beskrajno“.- Otkad te znam, ja samo tvoja sam - pevala je Aleksandra stih omiljene pesme.Za to vreme njen dečko je stajao nekoliko metara dalje od bine i uživao u njenom raskošnom glasu.

GolupčićiKURIR IH PRVI UHVATIO ZAJEDNOAleksandru i Srđana uhvatio je Kurirov paparaco krajem oktobra u bašti njegovog restorana pored Save. Njih dvoje su sedeli s prijateljima, sve vreme se zaljubljeno gledali i smeškali se. U jednom trenutku Srđan je ustao, stao iznad Aleksandre, zagrlio je i strasno poljubio. Pevačica, koja je pucala od sreće, uhvatila ga je za ruku i rekla mu da ga voli.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track