STARLETA TEŠKO POVREĐENA: Soraja završila na ušivanju!
Foto: Printskrin/Instagram

Uništen joj odmor

STARLETA TEŠKO POVREĐENA: Soraja završila na ušivanju!

Stars -

Starleta Soraja Vučelić pobegla je iz hladne Srbije u topli Tajland, ali joj tamo ne ide sve po planovima.

Ona je pre nekoliko dana završila na ušivanju jer je pala sa daske za surfovanje i isekla nogu.

"U Tajlandu joj je bilo odlično prvih nekoliko dana, a onda je odlučila da surfuje. Iznajmila je dasku i krenula sa prijateljima u lov na visoke talase. Kako nije sjajna u ovom sportu, ona je izgubila ravnotežu i pala. Tom prilikom je nogom udarila u oštar deo daske i isekla se. Kako je bila u vodi, nije osetila da joj šiklja krv, a kada je izašla na obalu, imala je šta i da vidi", rekla je Sorajina prijateljica koja je sa njom na odmoru.

(VIDEO) VOLIM MOJU BRESKVICU: Soraja se pravda da nije ugradila silikone u guzu! Da li joj verujete?

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

"Kada je videla koliko joj teče krv, ona se prvo uplašila, a odmah smo krenuli do hotela u čijoj blizini je i ambulanta. Lekari su joj pogledali posekotinu i kako je bila duboka, morali su da je ušiju. Ona se nakon toga vratila u sobu, u kojoj se ceo dan odmarala. Kako je poznata kao neko ko nije mirne prirode, već sutradan je nastavila da se šeta po plažama i uživa u odmoru. Odlazi redovno do doktora da joj pogledaju ranu, ali je imala sreću da se sve dobro završilo", rekao je izvor blizak Vučelićevoj.

Soraja će još nekoliko dana boraviti na ovoj egzotičnoj lokaciji, nakon čega će se vratiti u Beograd, gde je očekuju brojne poslovne obaveze.

(VIDEO 18+) SKINULA SVE SA SEBE I VEZALA MAŠNU: Ovako je Soraja čestitala Novu godinu!

"Istina je da sam imala mali peh u Tajlandu, ali je sada sve u redu. Hvala lekarima koji su mi brzo sanirali ranu. Ovde je zaista prelepo, kao u raju i ne vraća mi se u Beograd. Ipak, sve što je lepo ima kraj, tako da ću još nekoliko dana da uživam u suncu, moru i lepim plažama", napisala je Soraja.

Bonus video:

S NJOM NEMA ŠALE: Anastasija snimljena kako se SVAĐA u izlasku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track